Η μεγάλη κρίση στη σχέση γνωστής Κύπριας τραγουδίστριας με τον σύντροφο της- Είναι μαζί 5 χρόνια

Η μεγάλη κρίση στη σχέση γνωστής Κύπριας τραγουδίστριας με τον σύντροφο της- Είναι μαζί 5 χρόνια

«Μετρούν» 5 χρόνια μαζί και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz, αν και οι κοινές τους εμφανίσεις είναι σπάνιες, καθώς κρατούν χαμηλό προφίλ σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή.

Ωστόσο το φετινό καλοκαίρι ήταν πολύ δύσκολο καθώς μια μεγάλη κρίση στη σχέση τους κόντεψε να τους χωρίσει. Όχι. Δεν ήταν κάποιο τρίτο πρόσωπο ή μια απότομη αλλαγή συμπεριφοράς του Μιχάλη απέναντι στην Ήβη. Το πρόβλημα ήταν η απόσταση.

Διαβάστε επίσης: «Έσφαξε» εκπομπή του Alpha Κύπρου-Έφτασε μέχρι και 41,3% αφήνοντας τους αντιπάλους με μονοψήφια(pic)

Για όσους δεν το γνωρίζουν ο Μιχάλης δεν μένει μόνιμα στην Αθήνα. Έχει το «τσαρδί» του στο χωριό Μάκρη λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αλεξανδρούπολη. Αυτό βεβαίως ήταν γνωστό στην Ήβη. Φέτος όμως το πρόβλημα δημιουργήθηκε μετά την απόφαση του παραγωγού και τραγουδιστή να ανοίξει ένα μπαρ στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης.

Αυτό του έτρωγε πολύ χρόνο με αποτέλεσμα να «χαθεί» από το κορίτσι του. Φαίνεται όμως πώς το ξεπέρασαν. Κι αυτό διότι οι δυο τους βρέθηκαν την Τετάρτη το βράδυ στο Χαλάνδρι για φαγητό, στο μαγαζί που διατηρεί η Σάνυ Μπαλτζή και ποζάραν με χαμόγελο δείχνοντας μας πόσο καλά είναι μαζί.

Πηγή: gossip-tv.gr