Δημόσιο ξέσπασμα Κύπριας ηθοποιού για τον παππού που έκλεψε για το εγγόνι του: «Άντε στο δια@@ο» PIC

Δημόσιο ξέσπασμα Κύπριας ηθοποιού για τον παππού που έκλεψε για το εγγόνι του: «Άντε στο δια@@ο» PIC
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Η συγκεκριμένη ηθοποιός διακρίνεται για την ευθύτητα στο χαρακτήρα της.

Δεν μασάει τα λόγια της και συχνά τσαλακώνει την εικόνα της χωρίς ενδοιασμούς. Μια είδηση ήταν αρκετή για να την κάνει έξαλλη και να την βγάλει έξω από τα ρούχα της, με τις αρχές.

Διαβάστε επίσης: Παππού να μεν αντρέπεσαι! Εν άλλοι που πρέπει να αντραπούν!!!

Συγκεκριμένα 70χρονος έκλεψε από υπεραγορά κοτόπουλο για το εγγόνι του, καθώς είναι διαβητικό και δεν μπορεί να καταναλώσει κάτι άλλο.

Ο λόγος για την Κύπρια ηθοποιό Δανάη Χρίστου, η οποία συμμετείχε και στην τηλεοπτική σειρά του Αντ1 «Δίδυμα Φεγγάρια».

Ο ηλικιωμένος άντρας προχώρησε στην κίνηση γιατί όπως κατάθεσε δεν είχε χρήματα, καθώς καθυστέρησε η καταβολή της σύνταξης του. Η ηθοποιός δεν άφησε το περιστατικό ασχολίαστο βάλλοντας κατά της υπεραγοράς και των αρχών.

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση της:

23435459_10215063188722983_151666598_n

«Έβλεπα τώρα στις ειδήσεις ότι καταδίκασαν ένα 70χρονο σε πρόστιμο 250 ευρώ γιατί έκλεψε από υπεραγορά κοτόπουλο για το εγγόνι του που είναι διαβητικό και το μόνο που μπορούσε να φάει ήταν αυτό…Επίσης ο 70χρονος δήλωσε πως δεν είχε λεφτά να το αγοράσει γιατί άργησαν να δώσουν τις συντάξεις… Χωρίς να επικροτώ καθόλου μάλιστα αυτη την πραξη (γιατί θέλω να προλάβω κάποιους έξυπνους)….θα ηθελα πολύ να μάθω πρώτον ποιά είναι αυτή η «καημένη» υπεραγορά που φτώχυνε από την φτερούγα της κότας (κότες) ….δεύτερον να ρωτήσω μήπως οι δικαστές που καταδίκασαν τον «εγκληματία» γνωρίζουν τους πραγματικούς κλέφτες αυτού του τόπου και τρίτον αν ξέρεις κανείς αυτόν τον άνθρωπο να μου στείλει πληροφορίες που μπορώ να τον βρώ…θέλω εγώ να πληρώσω το πρόστυμο του … άντε στο διάολο …..»

Πηγή: Nassos-blog

Διαβάστε περισσότερα για την media showbiz πατώντας εδώ!