Χρ. Αριστοτέλους: Οι δυσκολίες μετά τη γέννα, οι αλλαγές και το έμμεσο παράπονο για την επιστροφή

Χρ. Αριστοτέλους: Οι δυσκολίες μετά τη γέννα, οι αλλαγές και το έμμεσο παράπονο για την επιστροφή

Η πανέμορφη παρουσιάστρια και πλέον… μανούλα ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή της στον Alpha Κύπρου.

Εδώ και περίπου 2 μήνες η Χριστιάνα Αριστοτέλους απουσιάζει με άδεια λόγω της εγκυμοσύνης της όμως την ερχόμενη Δευτέρα (13/11) θα επιστρέψει στην απογευματινή ζώνη και την εκπομπή της, «Με αγάπη Χριστιάνα».

Η ίδια με δηλώσεις της στο περιοδικό Tv Mania, τονίζει ότι επιστρέφει με όρεξη για δουλειά ενώ τονίζει πως το πιο δύσκολο πράγμα τώρα που θα επιστρέψει πίσω στην εκπομπή είναι το γεγονός ότι θα αποχωριστεί την μικρή Μελίνα. «Όπως κάθε μανούλα που πρέπει να αποχωριστεί το μωρό της για να επιστρέψει στη δουλειά της, είναι δύσκολο. Στη δική μου την περίπτωση, όμως, η επιστροφή θα πρέπει να γίνει πολύ νωρίτερα. Κι αυτό είναι το πιο δύσκολο που θα πρέπει να αποχωριστώ τη Μελίνα τόσο μικρούλα», ανέφερε στο Tv Mania με μια δόση παραπόνου η όμορφη παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια επισήμανε ότι πλέον έχουν αλλάξει οι προτεραιότητες της και προσπαθεί να «μαζέψει» το επαγγελματικό της πρόγραμμα ενώ δεν κάνει ποια πράγματα που τα είχε ως δεδομένα πριν τη γέννα.

Παράλληλα μίλησε με κολακευτικά λόγια για τους συνεργάτες της που έκαναν εξαιρετική δουλειά όπως είπε, όσο έλειπε και τους είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ όπως και στο Λούη Πατσαλίδη, Χριστιάνα Αρτεμίου, Κατερίνα Αγαπητού και Βασιλική Χατζηαδάμου που την αντικατέστησαν στην παρουσίαση.

Όσον αφορά την εκπομπή της σε ερωτήσεις για το αν θα υπάρξουν αλλαγές τόνισε ότι η ροή παραμένει η ίδια όμως θα προστεθούν κάποιες καινούριες ενότητες, οι οποίες είναι ήδη προγραμματισμένες.

Διαβάστε περισσότερα για την media showbiz πατώντας εδώ!