Ντάνος: Το διπλό λάθος και οι άνθρωποι που τον καίνε

Ντάνος: Το διπλό λάθος και οι άνθρωποι που τον καίνε

Πάει σε επιδείξεις μόδας, φοράει κοστούμι, ποζάρει με σχεδιαστές και κυκλοφορούν δελτία τύπου που λένε πως επιμελούνται την εμφάνισή σχεδιαστές του και έχει και στυλίστες… και πως πέφτει σε τέτοια ατοπήματα; Εεεε;;; Γιατί θα μας τρελάνει.

 Και επειδή μιλάω πάντα με αποδείξεις, εσείς εκεί έξω που πάτε να τον φάτε, γιατί ο Γιώργος κάνει μπαμ ότι δεν το κατέχει το άθλημα γι αυτό και τον δικαιολογώ και από την αρχή γράφω πως πρέπει να βρει ΕΝΑΝ σωστό άνθρωπο και όχι να ανοίγει την πόρτα σε πολλούς, όπως έχω μάθει ότι κάνει, προσέχετε λίγο περισσότερο.

Αφού θέλετε να επιμελείστε το image του να το κάνετε ΣΩΣΤΑ! Κάνει πολλές εμφανίσεις αυτή τη περίοδο. Δεν γίνεται να ποζάρει μα τα ίδια ρούχα. Είναι τραγικό στιλιστικά γι αυτό που θέλετε να πουλήσετε όχι για έναν καθημερινό τύπο από την Σκιάθο. Το μπλουζάκι λοιπόν με το οποίο ποζάρει έξω από γνωστό ξενοδοχείο το φορούσε σε ταβερνείο στη Σκιάθο στο παρελθόν πριν το Survivor φυσικά το οποίο τα Ντανάκια έχουν βρει καιρό και έχουν ανεβάσει στις σελίδες τους μηνες πριν.

Διαβάστε επίσης:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:Το πριν και το μετά της Χριστιάνας-Η τεράστια αλλαγή μετά την γέννηση της μικρής Μελίνας

Τουρκικά μαχητικά αναστάτωσαν τους κατοίκους της Λευκωσίας – Συνεχόμενες παραβιάσεις μέσα σε 24 ώρες

ΠΡΟΣΟΧΗ! Έκτακτη ανακοίνωση για τον καιρό στην Κύπρο – Αυστηρές προειδοποιήσεις για τους εργοδότες

ΠΑΦΟΣ: Υπάλληλος νοσοκομείου με ακριβά γούστα! – Άλλαξε έπιπλα γραφείου δυο φορές σε ένα χρόνο (VID)

Επίσης στο προφίλ του θα δείτε μια φωτογραφία από ένα γήπεδο που ανέβασε ο ίδιος από συνέντευξη που παραχώρησε σε εφημερίδα όπως είδατε. Ε…την ίδια μπλούζα φόρεσε σε άλλη υποχρέωση που είχε και φωτογραφήθηκε κιόλας με την πρώην στυλίστρια της Μενεγάκη να την ποστάρει όλο χαρά. Δυο στα δυο λάθη λοιπόν και έχει και στυλίστα. Αν δεν είχε δηλαδή τι θα γινόταν;;;

Διαβάστε περισσότερα για την media showbiz πατώντας εδώ!