Ακούστηκε ότι κόβεται, αλλά δεν πάει πουθενά!

Ακούστηκε ότι κόβεται, αλλά δεν πάει πουθενά!
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Πολλά έχουν ακουστεί και ακόμα περισσότερα έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα για εκπομπή του Αlpha και το ενδεχόμενο πρόωρο «κόψιμό» της. Κάποιοι μάλιστα βιάστηκαν να πανηγυρίσουν με τα νέα πιστεύοντας πως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Όμως η αλήθεια δεν είναι αυτή. Ο λόγος για την πρωινή εκπομπή ενημέρωσης της Ράνιας Τζίμα και του Σπύρου Λάμπρου, Alpha Ρεπορτάζ. Μια νέα πρόταση του καναλιού της Κάντζας σε αυτήν την ζώνη που ξεκίνησε φέτος και χτίζει σιγά σιγά το κοινό της στην εν λόγω ζώνη που ως τώρα δεν ήταν ενεργοποιημένη από το κανάλι.

Διαβάστε επίσης:

Οι πιο φτηνές φιάλες υγραερίου στην Κύπρο! Που θα τις βρείτε και πόσα κοστίζουν (PHOTO)

Απίστευτο και όμως κυπριακό! Χορεύει με ποτήρια και φουκού πάνω στο κεφάλι του (VIDEO)

Καταζητούμενο πρόσωπο – Έκλεψε αυτοκίνητο στη Λεμεσό – Αν τον δείτε ενημερώστε την Αστυνομία (Pics)

Παρά τα όσα ακούγονται για επικείμενες σαρωτικές αλλαγές ή ακόμα και κόψιμο της εκπομπής το κανάλι και ειδικά το ενημερωτικό τμήμα του σταθμού –στο οποίο υπάγεται και η εν λόγω εκπομπή- δεν είναι απλά ικανοποιημένοι από την πορεία της και τα νούμερά της αλλά όπως μαθαίνουμε είναι υπερβολικά ευχαριστημένοι με αυτά.

Σε μια δύσκολη «άχτιστη» για τον Alpha ζώνη το πρωινό δίδυμο καταφέρνει να πιάνει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης, όπως για παράδειγμα το χθεσινό 14,7 στο δυναμικό κοινό 15-44 που μόνο χαμόγελα χαρίζουν. Ο Alpha λοιπόν δεν προτίθεται να κάνει καμία αλλαγή και είναι σίγουροι όλοι πως στην πορεία το Alpha ρεπορτάζ θα καταφέρει ακόμα περισσότερα και στους δείκτες τηλεθέασης από αυτά που έχει καταφέρει ως τώρα που ήδη θεωρούνται πετυχημένα.

Διαβάστε περισσότερα για την media showbiz πατώντας εδώ!