Νέος έρωτας στην κυπριακή σόουμπιζ - Η αποκάλυψη της Κύπριας παρουσιάστριας... κατά λάθος!

Νέος έρωτας στην κυπριακή σόουμπιζ - Η αποκάλυψη της Κύπριας παρουσιάστριας... κατά λάθος!
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της φαίνεται πως διανύει η νεαρή παρουσιάστρια.

Μετά από τις δυσκολίες που αντιμετώπισε την περασμένη χρόνια, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό, τώρα η τύχη της χαμογελά. Ανέλαβε την δική της εκπομπή στον Alpha Κύπρου, αλλά και σε ραδιοφωνικό σταθμό. Όπως όλα δείχνουν οι στιγμές ευτυχίας πολλαπλασιάζονται αφού ένα νέο πρόσωπο μπήκε στην ζωή της κάνοντας την χαρούμενη.

Η ίδια μέσα από την ραδιοφωνική της εκπομπή εκπομπή μετά από ένα πείραγμα από το ραδιοφωνικό της ταίρι αποκάλυψε πως κατά την διάρκεια του τραγουδιού μιλούσε με κάποιο Χρήστο. Από τον τόνο της φωνής φάνηκε να είναι ιδιαίτερα αμήχανη και έκανε πολλούς να αναρωτηθούν αν είναι η νέα της σχέση.

Εμείς όπως σας έχουμε συνηθίσει προχωρήσαμε ένα βήμα παραπέρα το ρεπορτάζ και μάθαμε τι στ’ αλήθεια συμβαίνει. Μπορεί οι περισσότεροι να υποπτεύθηκαν την σχέση της παρουσιάστριας από την αμηχανία της στον αέρα, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του Nassos Blog οι δυο τους είναι ζευγάρι τουλάχιστον τους τελευταίους εφτά μήνες αφού το αγόρι με τα τατουάζ της «έκλεψε» την καρδιά. Ο λόγος για την παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου και ραδιοφωνική παραγωγό του ΚΛΙΚ FM, Τζιώρτζια Παναγή την οποία γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο «Ξαναδέστε τους»

Πηγή: nassos-blog