«Σε είδα να δακρύζεις και…» - Η Κύπρια παρουσιάστρια και το συγκινητικό μήνυμα στη μητέρα της (PIC)

«Σε είδα να δακρύζεις και…» - Η Κύπρια παρουσιάστρια και το συγκινητικό μήνυμα στη μητέρα της (PIC)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Είναι γεγονός πως η σχέση μάνας και κόρης είναι πολύ ξεχωριστή. Είναι η γυναίκα που την φέρνει στην ζωή και της μαθαίνει να αποφεύγει τις κακοτοπιές. Είναι η γυναίκα που βρίσκεται στο πλάι της σε κάθε δυσκολία και ο σύμμαχος σε κάθε πρόβλημα.

Έτσι και η νεαρή παρουσιάστρια έχει πολύ μεγάλη εκτίμηση, σεβασμό και αγάπη για την δικιά της μαμά. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε ένα ευχητήριο κείμενο για τα γενέθλια της μητέρας. Μέσα σε αυτό περιγράφει την σχέση τους και ομολογουμένως συγκινεί.

Διαβάστε αυτούσιο το κείμενο της:

«Αγαπημένη μου ΜΑΜΑ…Όταν νομίζεις πως δεν κοίταγα..Εγώ σε έβλεπα πως με μεγάλωνες μέρα παρά μέρα!Σε έβλεπα να παλεύεις για τα παιδιά σου φροντίζοντας το σπίτι σου και όλους όσους είμαστε μέσα σε αυτό! Σε έβλεπα να χειρίζεσαι τις ευθύνες σου,ακόμα κι όταν δεν ήσουν καλά!Σε είδα να γελάς με τη ψυχή σου μαθαίνοντας μας τι πάει να πει αγάπη κι ευτυχία!Σε είδα να δακρύζεις κι έμαθα πως υπάρχουν και πράγματα που μας πονάνε στον κόσμο αυτό! Σε είδα να μας βάζεις στην αγκαλιά σου και να μας δίνεις το τρυφερό σου φιλί όταν το είχαμε ανάγκη!Σε είδα και να ξεσπάς σε κάθε μας λάθος δείχνοντάς μας το σωστό!Σε είδα να περπατάς δίπλα μας σε όποιο μονοπάτι κι αν διαλέξαμε να βαδίσουμε! Σε είδα πόσο περήφανη ένιωσες στις επιτυχίες μας και πως μας κράτησες ψηλά σε κάθε μας αποτυχία! Σε είδα πως συγκινήθηκες όταν πια έγινα κι εγώ μάνα!Μα πάνω απ´όλα σε βλέπω πως αυτά που έκανες για εμάς τα κάνεις άλλο τόσο στη μικρή σου εγγονή! Τώρα σε κοιτώ και πάλι κι έχω να σου πω: «Σ´ευχαριστώ για όλα τα πράγματα που είδα». ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΜΑΜΑ ΜΟΥ»

Ο λόγος για την νεαρή Κύπρια παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγό Σόφη Χρυσάνθου.

24824187_10215300945386751_1444355124_n