Παντελής Παντελίδης: Τα νέα στοιχεία - «φωτιά» που αποκαλύπτει η οικογένεια του τραγουδιστή

Παντελής Παντελίδης: Τα νέα στοιχεία - «φωτιά» που αποκαλύπτει η οικογένεια του τραγουδιστή

Θρίλερ με την υπόθεση Παντελή Παντελίδη – Τι ζητά η οικογένειά του – Ποια τα νέα στοιχεία που έχει στα χέρια της – Γιατί ζητούν να ανοίξει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης

 

Τη διενέργεια περαιτέρω έρευνας σχετικά με το εάν ο Παντελής Παντελίδης ήταν ο οδηγός του μοιραίου τζιπ τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος ζητάει η οικογένειά του.

Μετά την έκδοση της διάταξης του αντιεισαγγελέα Εφετών, Σοφοκλή Λογοθέτη, με την οποία επικυρώθηκε το συμπέρασμα της Προκαταρκτικής Εξέτασης, σύμφωνα με το οποίο ο Παντελής Παντελίδης ήταν ο οδηγός του μοιραίου τζιπ, η οικογένεια, δια του πληρεξούσιου δικηγόρου της, επισημαίνει ότι ο αντιεισαγγελέας Εφετών δεν έλαβε υπόψη του νέα και κρίσιμα αποδεικτικά στοιχεία.

 

Διαβάστε επίσης: 

 

Γι’ αυτό, σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά» η οικογένεια Παντελίδη, εντός της ερχόμενης εβδομάδας πρόκειται να καταθέσει αίτηση ανάκλησης της διάταξης του αντιεισαγγελέα Εφετών.

Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Λογοθέτης κατέληξε πως κατά την κρίση του ήταν ορθό το συμπέρασμα της Προκαταρκτικής Εξέτασης, με το οποίο αποφασίστηκε η αρχειοθέτηση της δικογραφίας ως προς το σκέλος του ποιος οδηγούσε το μοιραίο τζιπ.

Ωστόσο, ταυτόχρονα, ο αντιεισαγγελέας Εφετών διέταξε να ερευνηθούν από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, οι ευθύνες των δημοτικών Αρχών για τη μη εγκατάσταση «των προβλεπόμενων συστημάτων αναχαίτισης οχημάτων προς αποτροπή οδικών τροχαίων ατυχημάτων και επίβλεψης και συντήρησης της σιδερένιας προστατευτικής περίφραξης στο σημείο όπου έλαβε χώρα το τροχαίο δυστύχημα».

Δύο είναι τα νέα στοιχεία που επικαλείται η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη. Το ένα αφορά πόρισμα του προϊσταμένου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιώς, το οποίο δεν είχε τεθεί υπόψη των εισαγγελικών Αρχών κατά τη διάρκεια της Προκαταρκτικής Εξέτασης, ότι οι κακώσεις στο σώμα του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη «είναι ενδεικτικές συνοδηγού και όχι οδηγού».

Το πόρισμα

Στο πόρισμα του προϊσταμένου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιώς, επισημαίνεται, επίσης, ότι ο ιατροδικαστής, ο οποίος αρχικώς είχε οριστεί από τον εισαγγελέα που διενήργησε την Προκαταρκτική Εξέταση, δεν ήταν αρμόδιος να απαντήσει στα ερωτήματα που είχαν τεθεί. Αρμόδιος για αυτό, σύμφωνα με το πόρισμα, είναι ειδικός μηχανολόγος, ο οποίος εξετάζει και αξιολογεί τις φυσικές δυνάμεις και τα μηχανικά χαρακτηριστικά της σύγκρουσης.

 Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ!

Διαβάστε επίσης: