Ραμόνα: Κινείται νομικά εναντίον του Παπανώτα! Αποχώρησε έξαλλη από την εκπομπή της Σταμάτη!

Ραμόνα: Κινείται νομικά εναντίον του Παπανώτα! Αποχώρησε έξαλλη από την εκπομπή της Σταμάτη!

Η κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Δημήτρη Παπανώτα και τη Ραμόνα Βλαντή, θα πάρει τελικά τη νομική οδό.

Η Ραμόνα εμφανίστηκε ενοχλημένη και στεναχωρημένη στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη “ooh la la” και αιτία είναι τα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα στο Happy Day!

H Σάσα τη ρώτησε για την κόντρα της και εκείνη είπε: «Αυτή η εβδομάδα δεν ήταν και ό,τι καλύτερο, έχω στεναχωρηθεί λιγάκι. Όλοι κρινόμαστε γι’ αυτά που λέμε και γι’ αυτά που κάνουμε και όπως ξέρουμε όλα έχουν συνέπειες. Φυσικά και θα κινηθώ νομικά. Είναι λυπηρό γιατί έχω και δυο παιδιά στο σπίτι και με έχει στεναχωρήσει λιγάκι παραπάνω. Καμία γυναίκα δεν πρέπει να έχει αυτή τη συμπεριφορά από κανέναν.Δεν έχω να συζητήσω κάτι με τον συγκεκριμένο, ούτε με το κανάλι, ούτε με κανέναν. Με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ. Ελπίζω τα παιδιά μου να μην ακούσουν κάτι. Θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, όπως πρέπει να γίνει. Και να μην είχα παιδιά, το ίδιο πράγμα θα έκανα».

Αφού παρουσίασε τη στήλη της μόδας, είπε στο τέλος φεύγοντας από την εκπομπή: «Εγώ δεν έχω δώσει δικαίωμα σε κανέναν να μιλήσει έτσι, σε κανέναν! Σε κανέναν! Μην επιμένετε! Είναι τραγικό που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι! Δεν θέλω να το συζητήσω άλλο»!

Δείτε όλα όσα είπε η Ραμόνα στη Σάσα!

 

Πηγή: gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα για την showbiz πατώντας εδώ!