Το ρετούς γνωστής Κύπριας «γέννησε» κόκαλο στο μπράτσο της - Pic

Το ρετούς γνωστής Κύπριας «γέννησε» κόκαλο στο μπράτσο της - Pic
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Μια ανάρτησή της στο Instagram τ' αποκάλυψε όλα.

Πρόκειται για μια τραγουδίστρια που την δεκαετία του ’90 μονοπωλούσε το ενδιαφέρον τόσο των ΜΜΕ, όσο και στα νυχτερινά μαγαζιά όπου και εμφανιζόταν. Τα χρόνια πέρασαν, η καριέρα της «έπεσε» και η Στέλλα Γεωργιάδου επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κύπρο όπου τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το κτήμα που διατηρεί με τον αδελφό της.
 
Σήμερα, στα 51 της χρόνια, διατηρείται σε πολύ καλή κατάσταση. Όμως η φιλαρέσκεια που κρύβει κάθε γυναίκα, πόσο μάλλον αυτή που έχει «ποτιστεί» από φώτα της δημοσιότητας, την ώθησε στο να κάνει ένα τραγικό λάθος.
 
Η τραγουδίστρια χθες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μας ενημέρωσε για την έξοδό της στη Λεμεσό. Όμως αυτό που έκανε εντύπωση στο εν λόγω στιγμιότυπο είναι το χέρι της.
 
Όπως θα δείτε στο παρακάτω στιγμιότυπο, φαίνεται λες και έβαλε κόκαλο μέσα στο μπράτσο της. Τι φάση; Λάθος ρετούς ή κακή λήψη φωτογραφίας και χαλάρωση από την ηλικία; Στέλλα το νου σου. Αυτός που σου κάνει την επεξεργασία πρέπει να είναι επαγγελματίας. Αλλιώς μπαίνουν κόκαλα εκεί που ούτε γιατροί στο μάθημα της ανατομίας έχουν «ανακαλύψει».
 
Δείτε φωτογραφίες στην γκαλερί.
 
Πηγή: NASSOS-BLOG