Δείτε την Meghan Markle να κάνει στριπτίζ και να ψήνει μπιφτέκια! Vid

Δείτε την Meghan Markle να κάνει στριπτίζ και να ψήνει μπιφτέκια! Vid

Νέο πονοκέφαλο για το νεόνυμφο ζευγάρι και τη βασιλική οικογένεια της Μ. Βρετανίας, έχει προκαλέσει ένα βίντεο το οποίο είχε γυρίσει η Meghan Markle για το περιοδικό Men’s Health το 2013.

Δεν μπορούσε να φανταστεί ότι κάποτε θα γινόταν μια πριγκίπισσα και το υλικό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο θα προκαλεί προβλήματα στο παλάτι.  Αν και έχουν περάσει έξι ολόκληρα χρόνια οι Γάλλοι δικηγόροι του περιοδικού Closer υποστηρίζουν πως ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ δεν άξιζαν να αποζημιωθούν με 92.000 λίρες.

Αφορμή είχαν σταθεί οι sexy φωτογραφίες της Meghan Markle, οι οποίες είχαν δημοσιοποιηθεί από το έντυπο. Οι Γάλλοι δικηγόροι χαρακτήρισαν «υποκριτική» μια τόσο μεγάλη αποζημίωση. Η προσφυγή θα ξεκινήσει στο Εφετείο των Βερσαλλιών την Τετάρτη, ενώ οι εκπρόσωποι του περιοδικού αναφέρουν ότι η απόφαση θα πρέπει να αναθεωρηθεί.

Ανάμεσα σε άλλα πρόκειται να χρησιμοποιήσουν βίντεο της Meghan Markle να κάνει στριπτίζ ενώ ψήνει μπιφτέκια για να αποδείξει πως τα θηλυκά μέλη της βασιλικής οικογένειας χρησιμοποίησαν σέξι φωτογραφίες για να προωθήσουν τους εαυτούς τους!

Δείτε το βίντεο «Grilling Never Looked So Hot With Meghan Markle», που είχε γυριστεί για το περιοδικό Men’s Health το 2013.

Διαβάστε περισσότερα για την media showbiz πατώντας εδώ!

Video 1

Δείτε την Meghan Markle να κάνει στριπτίζ και να ψήνει μπιφτέκια! Vid