«Είναι σπουδαίο που ζεις» - Η δημοσίευση της Ευριπίδου που πρέπει να μας «ταρακουνήσει» (pic)

«Είναι σπουδαίο που ζεις» - Η δημοσίευση της Ευριπίδου που πρέπει να μας «ταρακουνήσει» (pic)

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου είναι γνωστό ότι επηρεάζει αρκετό κόσμο μέσω των Social Media, αφού η παρουσία της είναι δυναμική, όπως και οι συμπάθειες που έχει στην Κύπρο αλλά και την Ελλάδα.

Επιμέλεια: Κυριάκος Αποστόλου

Η γνωστή παρουσιάστρια συγκίνησε με το σχόλιο της για την τραγωδία που σημειώθηκε στην Ελλάδα τις προηγούμενες μέρες. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δημοσίευσε μια εικόνα που έγραφε: «one life one chance, (μια ζωή μια ευκαιρία)», ενώ το πιο χαρακτηριστικό σχόλιο της ήταν: «Να είσαι ευγνώμων, πάντα και για πάντα»!

Διαβάστε: Η ακύρωση του Live της Άννας Βίσση λόγω πένθους για τα θύματα των πυρκαγιών (pic)
Διαβάστε: Η Αριστοτέλους συγκινημένη για τον αδερφό της - Η εθελοντική δράση του Ανδρέα εκτός Κύπρου (pic)
Διαβάστε: Ανατριχιάζει ο γιος του Σεφερλή: «Τα παιδιά πρέπει να γελούν και να παίζουν. Όχι να χάνονται (pic)
Διαβάστε: Δάκρυσε η Επίδαυρος – Αφιέρωσαν την παράσταση «Θεσμοφοριάζουσες» στη Χρύσα Σπηλιώτη (vid) 

Χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια έγραψε: «ΙΟΥΛΙΟΣ 2018 Άλλος ένας σταθμός! Ξέρεις κάτι; Είναι σπουδαίο αυτο που η ζωή σου χάρισε! Είναι σπουδαίο το οτι υπάρχεις, οτι ζεις! Είναι σπουδαίο ότι μπορείς να σκεφτεις, να αγκαλιάσεις, να αγαπήσεις, να μυρίσεις, να αγγίξεις, να δείς! Μην τα υποτιμάς, μην τα θεωρείς δεδομένα, ούτε αύριο, ούτε σ´ενα χρόνο… ΠΟΤΕ! Μην περιμένεις να χαθούν όλα γύρω σου για να καταλάβεις τι έχεις! Μην γίνεις ΑΝΘΡΩΠΟΣ που προσφέρει και σκέφτεται τον δίπλα του τώρα και αύριο να τον κρίνεις και να τον πολεμάς! Μην σταματήσεις!!! Η ζωή μας δίνει ευκαιρίες! ΑΡΠΑΞΕ ΕΣΤΩ ΑΥΤΗΝ! Μην μεγαλοποιείς τα μικρά σου προβλήματα... Να είσαι ευγνώμων! ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! Να εκτιμάς, να βοηθάς... ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ... Μια ζωή, μια ευκαιρία... ευχομαι έστω να πάρεις την δεύτερη και να τ´αλλάξεις όλα! Να είσαι ΠΑΝΤΑ ΕΥΓΝΟΜΩΝ... μην αλλάξεις αύριο... Δες πόσα θαυματα μπορούμε να κάνουμε όλοι και ΜΑΖΙ! Συνέχισε απλά…».

Δείτε το post:

 

ΙΟΥΛΙΟΣ 2018• Άλλος ένας σταθμός! Ξέρεις κάτι? Ειναι σπουδαίο αυτο που η ζωή σου χάρισε! Είναι σπουδαίο το οτι υπάρχεις, οτι ζείς! Είναι σπουδαίο οτι μπορείς να σκεφτεις, να αγκαλιάσεις, να αγαπήσεις, να μυρίσεις, να αγγίξεις, να δείς! Μην τα υποτιμάς, μην τα θεωρείς δεδομένα, ούτε αύριο, ούτε σ´ενα χρόνο... ΠΟΤΕ! Μην περιμένεις να χαθούν όλα γύρω σου για να καταλάβεις τι έχεις! Μήν γίνεις ΑΝΘΡΩΠΟΣ που προσφέρει και σκέφτεται τον δίπλα του τώρα και αύριο να τον κρίνεις και να τον πολεμάς! Μην σταματήσεις!!! Η ζωή μας δίνει ευκαιρίες! ΑΡΠΑΞΕ ΕΣΤΩ ΑΥΤΗΝ! Μην μεγαλοποιείς τα μικρά σου προβλήματα... Να είσαι ευγνόμων! ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! Να εκτιμάς, να βοηθάς... ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ... Μια ζωή, μια ευκαιρία... ευχομαι έστω να πάρεις την δεύτερη και να τ´αλλάξεις ολα! Να είσαι ΠΑΝΤΑ ΕΥΓΝΟΜΩΝ... μην αλλάξεις αύριο... Δες πόσα θαυματα μπορούμε να κανουμε όλοι και ΜΑΖΙ! Συνέχισε απλά...K.E #blessed #people #prayforeveryone #prayforgreece #helpall #life #live #onelife #onechance #LOVE #work #together #change

A post shared by c o n s t a n t i n a (@con_ev) on Jul 28, 2018 at 7:18am PDT

Διαβάστε περισσότερα για την Showbiz πατώντας εδώ!