Τα έβαλαν με την Αριστοτέλους για τον τηλεμαραθώνιο - Το απίστευτο ξέσπασμα της παρουσιάστριας (pic)

Τα έβαλαν με την Αριστοτέλους για τον τηλεμαραθώνιο - Το απίστευτο ξέσπασμα της παρουσιάστριας (pic)

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους λίγο μετά τις 4:30 το απόγευμα της Δευτέρας (30/7) ανέβασε μία ανάρτηση για την οποία πολλά σχόλια δεν χωρούν.

Του Κυριάκου Αποστόλου

Διαβάστε: Σε κατάσταση σοκ η κολλητή - συνάδελφος της Σπηλιώτη που χάθηκε στην πυρκαγιά - H έκκληση (pic)

Στη σελίδα της «Με Αγάπη Χριστιάνα» η αγαπημένη παρουσιάστρια ανέβασε ένα άρθρο του «Cappuccino» από το οποίο είναι ξεκάθαρο ότι ενοχλήθηκε. Προφανώς, ο άνθρωπος που συνέταξε το κείμενο δεν συμφώνησε με την επιλογή της Αριστοτέλους στην παρουσίαση ενός επιτυχημένου τηλεμαραθωνίου και το... αποτύπωσε σε ένα κείμενο. Η Αριστοτέλους απάντησε καυστικά λέγοντας... «Και εκεί που πιστεύεις ότι κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να πέσουν πιο χαμηλά, τα γεγονότα έρχονται και σε διαψεύδουν πανηγυρικά»!

Διαβάστε το κείμενο του περιοδικού, αλλά και την αντίδραση της δημοσιογράφου που ξέσπασε:

Αριστοτέλους: «Και εκεί που πιστεύεις ότι κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να πέσουν πιο χαμηλά, τα γεγονότα έρχονται και σε διαψεύδουν πανηγυρικά! Την περασμένη Τέταρτη στον ALPHA Κύπρου, έγινε μια τεράστια προσπάθεια στήριξης των πυρόπληκτων της Ελλάδας! Μια εκπομπή σε κλίμα πόνου, συγκίνησης και συγκλονισμού μπροστά στο ανθρώπινο δράμα και την απολυτή τραγωδία. Μια εκπομπή και μια ενέργεια τόσο αυθόρμητη από όλους μας, με μόνο στόχο και σκοπό, το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε. Την συμπαράσταση σε αυτούς τους ανθρώπους που μετρούν ακόμη τους νεκρούς τους. Παραθέτω τη ματιά που το είδε δημοσιογράφος του περιοδικού Cappuccino, αλλά και εκεινού που το ενέκρινε προς δημοσίευση.

Διαβάστε: Θεϊκό: Αυτές οι παντόφλες ανήκουν σε Κύπρια παρουσιάστρια - Την τρολάρουν! Pic

(επισυνάπτετε αυτούσιο το κείμενο)

Ο απόλυτος εκφυλισμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας! Είναι κάποια γεγονότα, κάποιες στιγμές, που δεν χωρούν μικροπρέπειες, κακίες και πικρόχολες κριτικές. Ακόμη και η χειρότερη εκπομπή στον κόσμο να ήταν, ο σκοπός που έγινε, ο πόνος που βιώσαμε όλοι, η τεράστια ανταπόκριση του κόσμου τα τόσο συγκινητικά και συγκλονιστικά μηνύματα προς αυτούς τους ανθρώπους και το αποτέλεσμα αυτού του τηλεμαραθωνίου μέσα σε σχεδόν τέσσερεις ώρες, να μαζευτούν χάρη στους απλούς πολίτες, πέραν των διακοσίων χιλιάδων ευρώ, θα έπρεπε να ήταν αρκετά, για να κάνουν ακόμη και τον πιο πικρόχολο να σωπάσει.
Και αν αυτή είναι απλώς η άποψη του δημοσιογράφου, αυτή είναι απλώς η δική μου και την παραθέτω…»!

Το post της:

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο κόσμος της μοιράζει συγχαρητήρια για την κίνηση της με την παροχή βοήθειας στους πυρόπληκτους, αλλά και στον Alpha για την επιλογή της ως παρουσιάστρια της βραδιάς.

Διαβάστε περισσότερα για την Showbiz πατώντας εδώ!