«Γράφουν» ιστορία οι ΟΜΕΝ με το Alive Tour in Cyprus - Πρώτη φορά στο νησί με Έλληνα στα φωνητικά

«Γράφουν» ιστορία οι ΟΜΕΝ με το Alive Tour in Cyprus - Πρώτη φορά στο νησί με Έλληνα στα φωνητικά

Οι ΟΜΕΝ, μία από τις ιστορικότερες μπάντες του Αμερικάνικου heavy/power metal που δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, ειδικά στο ελληνικό-κυπριακό κοινό.

Επιμέλεια: Κυριάκος Αποστόλου

Με βασικό πυρήνα τον δαιμόνιο Kenny Powell και ανανεωμένο line-up, ίσως το καλύτερο των τελευταίων ετών και τον δικό μας Νίκο «Μύγα» Αντωνογιαννάκη στα φωνητικά.

Omen Mirror Solitary Sabred 17092018 CYMETALCOM

Έρχονται στη χώρα μας τον Σεπτέμβριο για μια και μοναδική εμφάνιση στα πλαίσια της Alive Tour για να μας παρουσιάσουν το επερχόμενο ομότιτλο E.P. τους και φυσικά να παίξουν ζωντανά κομμάτια από όλη την δισκογραφία τους, και κυρίως την χρυσή διετία 84-86 (Battle Cry, Warning of Danger, The Curse). Μαζί τους, στο σκέλος της κυπριακής τους παρουσίας στη Λευκωσία παίζουν οι Mirror και Solitary Sabred.

Διαβάστε: Παντρεύτηκε η Κατερίνα Στικούδη (Pics)

Προπώληση Εισιτηρίων online στο http://www.demonsgateproductions.gr αλλά και σε πολλά σημεία στη χώρα μας, για την πρώτη τους εμφάνιση επί κυπριακού εδάφους που αναμένεται να είναι αξέχαστη για όλους τους... οπαδούς του είδους.

Η ταυτότητα της συναυλίας:

Ημερομηνία: 17/September/2018 (Monday)
Τόπος: DownTown Live (Nicosia)
Ώρα έναρξης: 20:00
Τιμή εισόδου: 16 EUR presale / 20 EUR at door

* Αξίζει να σημειωθεί πως η προπώληση κινείται σε εξαιρετικά επίπεδα, κάτι που δείχνει ότι το κοινό της Κύπρου θα σταθεί δίπλά στην μπάντα από το Λος Άντζελες της Αμερικής.

Δείτε το video:

Διαβάστε περισσότερα για την Showbiz ΕΔΩ!