Χαριτίνη Ηλιάδου: Συνέντευξη πριν τη «μεγάλη» πρεμιέρα - «Αυτό που θέλω να κάνω διαφέρει»

Χαριτίνη Ηλιάδου: Συνέντευξη πριν τη «μεγάλη» πρεμιέρα - «Αυτό που θέλω να κάνω διαφέρει»

Η Χαριτίνη Ηλιάδου είναι το νέο δυνατό χαρτί του «TV One» που πήρε τη θέση της Κωνσταντίνας Ευριπίδου και θέλει να πρωταγωνιστήσει με το «Παρέα μου»!

Επιμέλεια: Κυριάκος Αποστόλου

Το νέο πρόσωπο της κυπριακής τηλεόρασης έδωσε την πρώτη «μεγάλη» συνέντευξη της, μετά τη συμφωνία με το κανάλι που της δίνει την ευκαιρία να αναδειχτεί στο χώρο του θεάματος. Η κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη συμπληρώνει σιγά-σιγά το όγδοο έτος στο νησί μας, και νιώθει ανεξάρτητη, ενώ δε σκέφτεται να γυρίσει στην Ελλάδα αφού περνάει καλά, έχοντας προσαρμοστεί απόλυτα. 

Διαβάστε: Σοκάρει η «θρυλική» τραγουδίστρια: «Είχα αποδεχτεί τον θάνατο» (pic)

Η Χαριτίνη «άνοιξε» την καρδιά της στο «Down Town» μιλώντας για όλους και για όλα. Σίγουρα, αυτό που ενδιαφέρει αρκετούς, είναι εάν βρίσκεται σε κάποια σχέση αυτόν τον καιρό. Η απάντηση της, άκρως αφοπλιστική... «Όχι είμαι μόνη μου, θέλω να αφοσιωθώ στη δουλειά μου», είπε για να συνεχίσει με τη νέα της πρόκληση: «Στην τηλεόραση δε θα πάψω να είμαι η Χαριτίνη. Είμαι ευτυχισμένη και μου αρέσει να βλέπω στα μάτια την αλήθεια σε όλα τα επίπεδα».

Τέλος, έδειξε πως δεν έχει άγχος για την πρεμιέρα της, μιας και δε νιώθει πως υπάρχει «τεράστιος» ανταγωνισμός: «Δεν ξέρω αν υπάρχει ανταγωνισμός, εγώ το βλέπω αλλιώς. Όλοι είμαστε διαφορετικοί και αυτό που θέλω να πετύχω, επίσης διαφέρει».

Θυμίζουμε ότι, η Χαριτίνη Ηλιάδου κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου στις 15:00 έχοντας απέναντι την Χριστιάνα Αριστοτέλους με την εκπομπή «Με Αγάπη Χριστιάνα».

Διαβάστε περισσότερα για την Showbiz ΕΔΩ!