Γιώργος Χρανιώτης: Έτσι έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του

Γιώργος Χρανιώτης: Έτσι έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του

Ντύθηκε γαμπρός στο πλευρό της αγαπημένης του και ακόμη θυμάται εκείνη τη στιγμή που αντίκρυσε τη γυναίκα του, ντυμένη νύφη.

Ο λόγος για τον Γιώργο Χρανιώτη, ο οποίος μιλώντας στο περιοδικό Yes I Do, αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Γεωργία Αβασκαντήρα αλλά και πώς αντέδρασε όταν την είδε νύφη.

Πώς έγινε η πρόταση γάμου;
«Ήμασταν διακοπές στη Χαλκιδική σε ένα φιλικό σπίτι. Συνήθως μου αρέσει να αθλούμαι το βράδυ και να κάνω SUP. Το βράδυ της πρότασης της ζήτησα να έρθει μαζί μου για βόλτα μιας και είχε πανσέληνο! Την είχα βάλει πάνω στη σανίδα και εκεί που ήμασταν μέσα στη θάλασσα (πάνω στη σανίδα), έπεσα μέσα στο νερό και βγαίνοντας κρατούσα το δαχτυλίδι. Δε θυμάμαι ακριβώς τι της είπα δεδομένης της έντασης της στιγμής. Μακάρι να το είχα καταγράψει!»

Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες όταν αντίκρισες τη Γεωργία ως νύφη;
«Μακάρι να είχα έναν καθρέφτη και να έβλεπα εκείνη τη στιγμή τον εαυτό μου. Όταν την αντίκρισα, είδα να πλησιάζει μια νεράιδα και με έπιασε μια τρομακτική ανασφάλεια για το αν πληρώ τα standards του πρίγκιπα που της αρμόζει», είπε ο ηθοποιός μεταξύ άλλων

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr