Πως σχολιάζει η Αρναούτη τις αποκαλύψεις του νέου πορίσματος για το τροχαίο Παντελίδη

Πως σχολιάζει η Αρναούτη τις αποκαλύψεις του νέου πορίσματος για το τροχαίο Παντελίδη

Η Μίνα Αρναούτη, που βρισκόταν στο τζιπ το μοιραίο εκείνο ξημέρωμα της 18ης Φεβρουαρίου, «σπάει» την σιωπή της και δίνει τις δικές της απαντήσεις για τα όσα της καταλόγισαν τα τελευταία χρόνια.

Η Μίνα Αρναούτη μίλησε στο SigmaLive αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν το πόρισμα από Κύπριους εμπειρογνώμονες οι οποίοι ανατρέπουν ως φαίνεται τις αρχικές ενδείξεις για το τροχαίο Παντελίδη.

Σύμφωνα λοιπόν με το πόρισμα, το οποίο παραδίδεται αύριο στις ελλαδικές Αρχές, οδηγός του τζιπ ήταν η Φρόσω Κυριάκου και όχι ο Παντελής Παντελίδης. Η Μίνα Αρναούτη κληθείσα από το SigmaLive να σχολιάσει την εν λόγω εξέλιξη, ανέφερε λακωνικά ότι «Δεν γίνεται να αλλάξει κάτι για την υπόθεση του τροχαίου».

Η Μίνα Αρναούτη, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο εμπειρογνόμωνας στο SigmaLive, ήταν η μοναδική στο τζιπ που φέρεται να έφερε ζώνη ασφαλείας η οποία ωστόσο κόπηκε μετά την μοιραία σύγκρουση. Η ίδια συμπλήρωσε στο SigmaLive ότι «δεν αλλάζει κάτι στην υπόθεση, πράγμα το οποίο είναι οριστικό με απόφαση Εφέτη».

Ο φάκελος της υπόθεσης το 2016 είχε επιστραφεί σε εισαγγελέα Πρωτοδικών από τον αντεισαγγελέα Εφετών Σοφοκλή Λογοθέτη, προκειμένου να ερευνηθεί το ενδεχόμενο αδίκημα της «δια παραλείψεως ανθρωποκτονίας από αμέλεια».

Τότε ο αντεισαγγελέας ζητούσε συγκεκριμένα να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες των ανθρώπων που βρέθηκαν με τον Παντελίδη στην χαρτοπαικτική λέσχη, από την οποία αποχώρησε λίγη ώρα πριν σκοτωθεί τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου 2016.

Αύριο Παρασκευή, είναι ορισμένη η εκδίκαση της έφεσης επί της απόφασης που εξέδωσε τον Οκτώβριο του 2017 ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών. Την έφεση άσκησε η οικογένεια Παντελίδη αμφισβητώντας το συγκεκριμένο πόρισμα και κατέθεσε εμπρόθεσμα, διά των πληρεξουσίων δικηγόρων της, τις αντιρρήσεις της για την διάταξη αρχειοθέτησης της υπόθεσης στον εισαγγελέα Εφετών.