Είναι επίσημο! Στο Survivor 3 ο Κυριάκος Πελεκάνος (Φώτο)

Είναι επίσημο! Στο Survivor 3 ο Κυριάκος Πελεκάνος (Φώτο)

Έτοιμος για το παιχνίδι επιβίωσης

Το Survivor 3 επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες σε λίγες ημέρες, με τις αλλαγές να είναι πολλές και ανατρεπτικές.

Διαβάστε επίσης: Survivor 3: «Θηρία» οι Τούρκοι αντίπαλοι – Δείτε τις πρώτες εικόνες τους!

Αυτό που έγινε γνωστό μέχρι στιγμής είναι το concept του παιχνιδιού που φέτος το παιχνίδι θα είναι ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία!

Δείτε εδώ όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Νωρίτερα σήμερα, μέσα από το NassosBlog, του δημοσιογράφου Νάσου Γουμενίδη, διαβάσαμε τους έξι πρώτους παίκτες που κλείδωσαν για να βρεθούν στο Survivor 3.

Ανάμεσα στους παίκτες θα είναι και ο Κύπριος personal trainer Κυριάκος Πελεκάνος που θα ζήσει αυτή τη μοναδική εμπειρία. Να σας θυμίσουμε πως ο ίδιος βρέθηκε και πέρσι στις δοκιμασίες αγωνισμάτων, χωρίς ωστόσο να πάρει το πράσινο φως.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ οι συγκεκριμένοι νέοι παίκτες πήγαν σήμερα για τα απαραίτητα εμβόλια και είναι ενημερωμένοι από την περασμένη Πέμπτη.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο Κυριάκος Πελεκάνος ανέβασε ένα instastory που αφήνει πολλά ερωτήματα.

Συγκεκριμένα ανέβασε μια φωτογραφία με την εξής λεζάντα: «Όταν αισθάνεσαι σαν μια αποτυχία, θυμήσου τις χειροβομβίδες που έχεις συντρίψει, τις αποτυχίες που έχεις ξεπεράσει και τις μάχες που έχεις κερδίσει. Αυτό το ταξίδι μέσα στη ζωή είναι δύσκολο, το ξέρω, αλλά με θάρρος, θα ανέβεις ακόμη πιο ψηλά. Αυτή η δύναμη που έχεις χτίσει, θα δεις πως θα έχει αποτέλεσμα. Να είσαι υπερήφανος για αυτό τον πολεμιστή που έχεις γίνει».

Δείτε την ανάρτηση του:

πελεκανος

Πηγή: Mylife.offsite.com.cy