Μαρίνος Νομικός: Παίρνει θέση στο θέμα για τα νούμερα τηλεθέασης Αριστοτέλους και Γιόρτσιου (Βίντεο)

Μαρίνος Νομικός: Παίρνει θέση στο θέμα για τα νούμερα τηλεθέασης Αριστοτέλους και Γιόρτσιου (Βίντεο)

Τι ανέφερε για το θέμα; Πώς παρομοίασε την παρουσιάστρια;

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Ανδρέας Γιόρτσιος το περασμένο Σάββατο στο TVMania και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Χάμπαλη.

Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής της εκπομπής "Happy Hour" του κρατικού καναλιού, μίλησε για την πορεία της εκπομπής, τα νούμερα τηλεθέασης και τον ανταγωνισμό της απογευματινής ζώνης.

Διαβάστε επίσης: Power of love: Αυτοί είναι οι πιο αγαπητοί παίκτες στο παιχνίδι σύμφωνα με το τηλεοπτικό κοινό!(Vid)

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου κατά πόσο τον χαροποιεί το γεγονός ότι κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να προηγηθεί της Χριστιάνας Αριστοτέλους που κρατά, μέχρι στιγμής, σε γενικό σύνολο, τα ηνία, ο ίδιος απάντησε: «Την πρώτη φορά που μου έστειλαν τα νούμερα τηλεθέασης ότι η εκπομπή ήταν πάνω από τη Χριστιάνα, ρώτησα μήπως έκαναν λάθος. Παρακολουθώ τα νούμερα, αλλά ως εργαλεία. Βλέπω τη δυναμική του «Happy Hour» και τη σταθερή ανοδική πορεία της εκπομπής. Και ως εργαλείο χαίρομαι όπως είπα ότι τα νούμερα δείχνουν ότι το εγχείρημα αυτό τυγχάνει μίας μεγάλης αποδοχής για το κοινό της ζώνης αυτής. Αλλά οι όποιες αποφάσεις για την εκπομπή, τη δομή και το περιεχόμενό της, δεν λαμβάνονται με βάση τα νούμερα».

Χθες, ωστόσο, η παρουσιάστρια σε δηλώσεις της, έδωσε τη δική της απάντηση για το θέμα του ανταγωνισμού, τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και για όσα ο παρουσιαστής του ΡΙΚ, ανέφερε στη συνέντευξη του περιοδικού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Συγκεκριμένα, σχολίασε: «Αυτά που έχει πει ο Γιόρτσιος, δεν θέλω να τα σχολιάσω, δεν το έκανα ποτέ μέχρι σήμερα για να το κάνω τώρα. Θα σου πω μόνο αυτό. Η εκπομπή εδώ και 10 χρόνια, συμπεριλαμβανομένης και της φετινής σεζόν, είναι δόξα τω Θεώ πρώτη, καταγράφοντας τα πιο ψηλά νούμερα. Όντας 10 χρόνια πρώτη εκπομπή και με τα επίσημα στοιχεία τηλεθέασης, δεν πανηγύρισα και δεν διαφήμισα ποτέ τα νούμερα. Όχι γιατί δεν μπορούσα, αλλά από σεβασμό στη δουλειά και των άλλων εκπομπών, αλλά και συναδέλφων, που και εκείνοι παλεύουν καθημερινά, όπως και εμείς. Πόσω μάλλον να μπω σε ένα παιχνίδι εμμονής με βαρύγδουπους τίτλους, παραπλανητικά δημοσιεύματα, προωθούμενες διαφημίσεις, επιλεγμένα νούμερα, για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Αν κάποιοι επιλέγουν να καταπιαστούν επιλεκτικά με κάποιες μέρες, ελάχιστες για την ακρίβεια, για να παρουσιάσουν μια εικόνα όπως θέλουν, δεν θα μπω σε αυτό το τριπάκι. Όσοι ασχολούνται με τα νούμερα έχουν πολύ ξεκάθαρη εικόνα για το τι συμβαίνει.

Είμαστε στον ALPHA τώρα 3 χρόνια και έχουμε κάνει μέχρι σήμερα πάνω από 500 εκπομπές και τα αποτελέσματα είναι εκεί. Ένα πράγμα ξέρω να κάνω, να συνεχίζω τη σκληρή δουλειά, αυτό έκανα, αυτό κάνω και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Ευχαριστώ λοιπόν όλον αυτό τον κόσμο που καθημερινά μάς βάζει στο σπίτι του και μας δείχνει απλόχερα την αγάπη του. Αυτό που μας δίνει ο κόσμος, τα λέει όλα. Ό,τι παραπάνω πω, θα είναι πολύ περιττό.

Είμαι βέβαιη πως θα ακολουθήσουν και άλλα πολλά δημοσιεύματα, αλλά αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μπορώ να απαντώ γι’ αυτά κάθε βδομάδα. Ο καθένας κάνει αυτό που τον κάνει να νιώθει καλύτερα, αυτό που τον εξυπηρετεί και τα ερμηνεύει όπως θέλει.

Εξακολουθώ να θέλω να παραμείνω πιστή στις αρχές και τις αξίες της δημοσιογραφίας και σε αυτό τον αφελή ρομαντισμό μου. Επιλέγω λοιπόν να συνεχίζω να πιστεύω ότι κανείς δεν θα έμπαινε σε τέτοιες διαδικασίες. Τώρα αν κάποιος θέλει ή έχει δικούς του λόγους να το κάνει, κριτής όλων μας είναι ο κόσμος.»

Σήμερα το πρωί, στη ραδιοφωνική εκπομπή του Sfera, «Μπρέκφαστ», με τους Μαρίνο Νομικό, Ελένη Σιδερά και Μέμνων Σωτηρέλη, βρέθηκε καλεσμένο ο Ανδρέας Γιόρτσιος, όπου σχολίασαν τις δηλώσεις της παρουσιάστριας, δίνοντας τη δική τους απάντηση.

Από την κουβέντα τους, ξεχωρίσαμε τα καυστικά σχόλια του τηλεκριτικού Μαρίνου Νομικού, που καταπιάστηκε με τις δηλώσεις της Χριστιάνας Αριστοτέλους, ενώ μάλιστα την παρομοίασε με την Daenerys Targaryen, τη «Μητέρα των Δράκων» στο Game of Thrones!

Δες το σχετικό απόσπασμα που ακολουθεί:

Πηγή: mylife.offsite.com.cy