Καινούργιου-Ηλιάκη: Μίλησαν ξανά μετά από πολλά χρόνια! Τι τις έφερε κοντά;

Καινούργιου-Ηλιάκη: Μίλησαν ξανά μετά από πολλά χρόνια! Τι τις έφερε κοντά;

Mία παρεξήγηση τις απομάκρυνε και από τότε δεν είχαν ανταλλάξει ούτε γεια

Κάποτε υπήρξαν στενές συνεργάτιδες και φίλες. Όμως, μία παρεξήγηση τις απομάκρυνε και από τότε δεν είχαν ανταλλάξει ούτε γεια. Όλα άλλαξαν όμως το βράδυ του Σαββάτου.

Διαβάστε επίσης:Ένταση στο Power of love: Παύλος: «Αυτό που έκανε ο Φίλιππος στο Gala ήταν ύπουλο» (Βίντεο)

Όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της «Ευτυχείτε», η Μαρία Ηλιάκη της έστειλε μήνυμα επειδή νόμιζε ότι της χάκαραν τον λογαριασμό. Διαβάστε τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια για την... επανασύνδεση!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

«Μου έστειλε η Ηλιάκη μήνυμα. Έχω χαρεί πάρα πολύ. Το Σάββατο εμένα χάκαραν τον λογαριασμό μου στο facebook και ξαφνικά άρχισαν να στέλνουν μηνύματα σε κόσμο ότι έχω ανάγκη από χρήματα. Μου έστειλε η Ηλιάκη στο instagram, μου λέει «Είσαι καλά, χρειάζεσαι κάτι;», δεν καταλάβαινα, έχουμε τόσα χρόνια να μιλήσουμε, της λέω «Μαρία εσύ είσαι;», «Ναι μωρή μου λέει, ποιος να είναι;», μου εξήγησε ότι της έχουν στείλει αυτό το μήνυμα και της είπα ότι μάλλον με έχουν χακάρει. Μου είπε να έχω το νου μου, μου έκανε και κάποια αστεία για την προσωπική μας ζωή, μιλήσαμε μετά από πολύ καιρό. Η κοπέλα μου έστειλε μήνυμα και με προειδοποίησε. Είχαμε χρόνια να μιλήσουμε, αν την δω έξω θα μιλήσουμε, θα πούμε ένα γεια, θα την φιλήσω. Αν μου έλεγε να πάμε για καφέ θα πήγαινα, τι έχουμε να χωρίσουμε;» είπε η Κατερίνα δείχνοντας αποφασισμένη να τα ξαναπεί με τη Μαρία Ηλιάκη...

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr