Ο Justin Bieber θα γίνει μπαμπάς πολύ σύντομα

Ο Justin Bieber θα γίνει μπαμπάς πολύ σύντομα

Ο Bieber είναι έτοιμος για μεγάλες αλλαγές στη ζωή του

Ο Justin Bieber με τη Hailey Baldwin είναι ξεκάθαρα το ζευγάρι των ημερών και όλοι περιμένουν τον επικείμενο θρησκευτικό τους γάμο που θα συμβεί ανήμερα των 25ων γενεθλίων του, την 1η Μαρτίου.

Οι δυο τους φαίνονται να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ ενώ οργανώνουν τα πάντα γύρω από το μεγάλο γεγονός, από την τοποθεσία μέχρι το γαμήλιο party, που όπως προμηνύεται θα είναι εντυπωσιακό.

Διαβάστε επίσης: Survivor 3: Πελεκάνος - Ποιος είναι ο Κύπριος γυμναστής που θα... σκίσει τους αντιπάλους

Όλα αυτά φαίνονται να είναι μόνο η αρχή, καθώς ο σταρ είναι ήδη έτοιμος να γίνει μπαμπάς και ανυπομονεί για μία τέτοια αλλαγή στη ζωή του με τη νέα του σύζυγο.

Πηγή που βρίσκεται κοντά στον Justin αποκάλυψε στο Hollywood Life:

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

«Ο Justin και η Hailey συζητάνε για παιδιά όλη την ώρα. Απολαμβάνουν όλα τα πράγματα που κάνουν τα παντρεμένα ζευγάρια μαζί ιδιωτικά και δεν προσπαθούν ενεργά να αποτρέψουν μία εγκυμοσύνη, οπότε μεγάλα νέα για μωρό μπορεί να έρχονται σύντομα».

Λες μετά το γαμήλιο party να έχουμε πολύ σύντομα νέα και για baby shower, με τη φόρα που δείχνουν να έχουν πάρει; Οι κοντινοί τους άνθρωποι, πάντως, δεν το αποκλείουν σαν ενδεχόμενο, οπότε μπορεί του χρόνου να πάνε οικογενειακώς στο εξωτικό θέρετρο που πήγε η Kylie με την κόρη της κι έκανε τον Justin να ζηλέψει που δεν είχε πρόσκληση. Who knows.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr