Ποια παίκτρια του «My Style Rocks» είναι υποψήφια στις εκλογές

Ποια παίκτρια του «My Style Rocks» είναι υποψήφια στις εκλογές

Έτοιμη να μπει στην μάχη για την αυτοδιοίκηση της Σύρου

Την είδαμε στο My Style Rocks και τώρα είναι υποψήφια στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» του υποψήφιου, Γιώργου Χατζημάρκου, στη Σύρο.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Λούης Πατσαλίδης τρολάρει Κόνσολο - Μενεγάλη για τις... πούλλες! (Βίντεο)

Ο λόγος για την Έφη Αναστασοπούλου, που είδαμε στο My Style Rocks με την είδηση να γνωστοποιεί το Cyclades.24.gr, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Η Έφη ( Ευσταθία Φλώρα) Αναστασοπούλου, γεννήθηκε το 1989. Πέρασε τα παιδικά της χρόνια στη Σύρο. Απόφοιτος του 2ου Ενιαίου Λυκείου Δάφνης στην Αθήνα και πτυχιούχος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με κατεύθυνση Γλωσσολογίας και μεταπτυχιακές σπουδές στο European project management , στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Βενετίας.

Από το My Style Rocks στην πολιτική

Από το 2015 έως και σήμερα είναι υπεύθυνη διεθνών σχέσεων κι επικοινωνίας , ασχολείται με την συγγραφή και υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων όπως Erasmus + , Interreg Greece-Italy , ENI CBC Med Programme , Europe for Citizens , Interreg IPA-CBC Italy –Albania –Montenegro , EEA Grants Norway – Iceland – Lichtenstein , HORIZON , Daphne , Interreg ADRION.

Από το My Style Rocks στην πολιτική

Μέσω της ενασχόλησής της ως European project manager , εκπροσωπεί πληθώρα δημοσίων και ιδιωτικών φορέων όπως Πανεπιστήμια, Δήμους ,Μ.Κ.Ο. και SMES (μικρομεσαίες επιχειρήσεις ), αναλαμβάνοντας τη συγγραφή και υποβοηθώντας την ανάπτυξη και επιτέλεση του έργου των ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Υπεύθυνη της συγγραφής και της εξεύρεσης των κατάλληλων εταίρων για τη ανάπτυξη των εκάστοτε προτάσεων.

Από το My Style Rocks στην πολιτική

Από το 2010 έως το 2018 ασχολήθηκε με τον χώρο της μόδας ως ως μοντέλο , σύμβουλος μόδας και υπεύθυνη διεθνών σχέσεων σε διεθνείς οίκους μόδας στο Μιλάνο ,στο Παρίσι , στο Λονδίνο . στη Βαλένθια , στο Κατάρ. Υπήρξε μοντέλο σε επιδείξεις μόδας ,καταλόγους και διαφημίσεις των εταιριών Blufin Spa ( Blumarine , Blugirl ), Maison Martin Margiela , Marni, Lacoste , Calvin Klein , Avon ,Antonio Croce , Baldinini , Maryling , BeatriceB , Jitrois , Korres , Stelios Koudounaris , Vasilis Zoulias .

Από το My Style Rocks στην πολιτική

Μιλά άπταιστα Αγγλικά και Ιταλικά και πολύ καλά Γερμανικά.