Η αποκάλυψη της Μαρίας Σολωμού για την υγεία του Νίκου Μουτσινά (Βίντεο)

Η αποκάλυψη της Μαρίας Σολωμού για την υγεία του Νίκου Μουτσινά (Βίντεο)

Τι συνέβη στην σκηνή του θεάτρου όπου πρωταγωνιστεί με τον Νίκο Μουτσινά

Η συμπρωταγωνίστρια του Νίκου Μουτσινά, Μαρία Σολωμού στην παράσταση «Βερβερίτσα» μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα του ηθοποιού που τον κράτησε μακριά από τις υποχρεώσεις του στο θέατρο και την τηλεόραση.
 
 
Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και αποκάλυψε τι συνέβη στην σκηνή του θεάτρου όπου πρωταγωνιστεί με τον Νίκο Μουτσινά.
 
 
«Είναι πολύ άσχημο πράγμα αυτό, η μέση. Επειδή ξέρω πολύ καλά από μέση, είχα κι εγώ πάρα πολλά χρόνια πρόβλημα. Την ώρα που παίζαμε την Πέμπτη, κάποια στιγμή μου λέει: «Η μέση μου Μαρία, η μέση μου», την ώρα της παράστασης. Δεν φαντάστηκα. Τον κοιτάζω λίγο, γιατί ήταν στη φάση που είχαμε πέρα δώθε τρέξιμο. Δεν τον βλέπω να πηγαίνει κάπως περίεργα. Στην παράσταση όμως τρέχουμε τόσο πολύ που όταν είσαι ζεστός δεν καταλαβαίνεις πάρα πολλά πράγματα. Δεν καταλαβαίνεις το μέγεθος της ζημιάς», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.
 
«Κάνουμε διάλειμμα και με το που μπαίνουμε στα παρασκήνια αρχίζει ο Νίκος να κουτσαίνει, να στραβώνει. Απαγορεύεται να κάτσει έτσι κι αλλιώς, όταν παθαίνεις τη μέση σου γιατί δεν μπορείς να σηκωθείς μετά, διπλώνεις. Του έδειξα πως να κάθεται λιγάκι, ότι πρέπει να είσαι ή μπρούμυτα ξαπλωμένος ή όρθιος να περπατάς. Μέσα στα 10 λεπτά που έκανε το διάλειμμα μέχρι να χτυπήσει τρίτο κουδούνι, από εκεί που λέγαμε κάτσε ποιες σκηνές έχουνε καθιστές να τις κάνουμε όρθιοι γιατί δεν μπορεί να κάτσει, λέει: «Παιδιά δεν μπορώ να περπατήσω, δεν γίνεται». Σταματάμε την παράσταση. Φωνάξαμε ανθρώπους, κάναμε διάφορα από ρεφλεξολογίες και μασάζ», συνέχισε η ηθοποιός.
 
«Είναι καλύτερα νομίζω. Λίγο που επικοινωνήσαμε χθες με μηνύματα μου λέει: «Περπάτησα, εντάξει». Είχε στραβώσει ολόκληρος, δεν ήταν αστείο. Δεν ήταν α κάτι με τσιμπάει. Έγινε σε μια στιγμή. Εγώ θεωρώ ότι μαζεύτηκαν πολλά. Κάτι εκπομπές χιλιάδες, κάτι αυτή η εκπομπή που είναι πάρα πολύ κουραστική», κατέληξε η Μαρία Σολωμού.
 
Δείτε το βίντεο:
 
 
Πηγή: newsbomb.gr