Στην Αθήνα θα γυριστεί η νέα ταινία του James Bond!

Στην Αθήνα θα γυριστεί η νέα ταινία του James Bond!

Ο 007 πάει Αθήνα

H 25η ταινία του James Bond θα είναι η τελευταία με τον Daniel Craig στο ρόλο του 007, ωστόσο όπως διέρρευσε στο διαδίκτυο θα έχει και άρωμα… Ελλάδας!

Διαβάστε επίσης: BAFTA 2019: «Σάρωσε» ο Λάνθιμος στα βρετανικά «Όσκαρ» - Επτά βραβεία απέσπασε το «The Favourite»

Όπως αναφέρει το Esquire, το οποίο με την σειρά του βρήκε την πληροφορία στο reddit, το διάσημο site όπου οι χρήστες ανταλλάσσουν πληροφορίες, ένας χρήστης ονόματα Miltos74 αποκάλυψε πως θα γίνουν γυρίσματα του B25 (συντομογραφία για το Bond25) στην Αθήνα. Πιο συγκεκριμένα στο κέντρο, στα κτίρια της Εθνικής Βιβλιοθήκης και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος.

4

Γυρίσματα θα γίνουν σίγουρα στη Νορβηγία, καθώς έχει ανακοινωθεί η συμφωνία με το Νορβηγικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου, η Ιταλία έχει την πόλη Ματέρα πάντα διαθέσιμη για χολιγουντιανές παραγωγές, όπως είχε συμβεί με το «Wonder Woman» και τα «Πάθη Του Χριστού», ενώ και η Τσεχία θα είναι εκτός απρόοπτου στο «κάδρο» για το B25.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις

Προφανώς η πηγή των πληροφοριών για να δούμε το B25 στην Αθήνα δεν είναι επίσημη, ωστόσο ο χρήστης Miltos74, ανέφερε πως έχει άνθρωπο που είναι «παρών» στις διαπραγματεύσεις που γίνονται για τα γυρίσματα στην χώρα μας.

Πηγή: Newsbomb.gr