Αυτή είναι η νέα παίκτρια από την Κύπρο που μπήκε στο Survivor (Φωτος & Βίντεο)

Αυτή είναι η νέα παίκτρια από την Κύπρο που μπήκε στο Survivor (Φωτος & Βίντεο)

Η ελληνική ομάδα ενισχύεται με δύο καινούργιους παίκτες!

Λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει η Νάντια, θα πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα, έπειτα από καθοδήγηση των γιατρών. Το ίδιο ισχύει και για τον Δημήτρη, ο οποίος επιστρέφει κι εκείνος.
 
 
Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες ότι θα γίνει αντικατάσταση με δύο νέα μέλη, κι ευθύς αμέσως φώναξε τους καινούργιους διαγωνιζόμενους.
 
 
Η Ελπίδα Μεζιρίδου είναι 28 ετών και ζει μόνιμα στη Κύπρο. Εργάζεται ως After Sales Manager σε κατασκευαστική εταιρία και έχει σπουδάσει Νομική στο Πανεπιστήμιο Θράκης, αλλά και personal training.
 
elpida5
 
 
Έχει ασχοληθεί με το crossfit, στο οποίο υπήρξε παγκόσμια πρωταθλήτρια, αλλά και με το kick boxing και το τρέξιμο. Δηλώνει ήρεμη και θετική σε κάθε είδους κατάσταση και το Survivor δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Θεωρεί τον εαυτό της ανταγωνιστικό, ευχάριστο και δυναμικό.
 
elpida2
 
Ο Βασίλης Βασιλικός είναι 27 χρονών, έχει σπουδάζει πολιτικός μηχανικός και υποκριτική, ενώ έπαιζε επαγγελματικά μπάσκετ, κι έχει αδυναμία στο παρκούρ. Ο ίδιος δηλώνει για τον εαυτό του ότι είναι απρόβλεπτος, θετικός και ήρεμος. Δήλωσε επίσης πως το ωραιότερα πράγμα που του έχει συμβεί είναι το γεγονός ότι ζει, στοιχεία που είχαν αναφερθεί και στο «Suvivor Πανόραμα».
 
Δείτε το βίντεο:
 
 
Πηγή: gossip-tv.gr