Δεν φαντάζεσαι με ποιον γιόρτασε η Μαίρη Συνατσάκη την γιορτή των ερωτευμένων (Φώτο)

Δεν φαντάζεσαι με ποιον γιόρτασε η Μαίρη Συνατσάκη την γιορτή των ερωτευμένων (Φώτο)

Η Μαίρη γιόρτασε με πολύ ξεχωριστό τρόπο

Χθες ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η Μαίρη Συνατσάκη μαζεύτηκε με την παρέα της και έκανε κάτι ξεχωριστό και ανατρεπτικό.

Και μην περιμένεις να την δεις με τον αγαπημένο της Αιμιλιανό Σταματάκη μιας και η διάσημη Mairiboo ήταν παρέα με τον Νίκο Μουτσινά, την Ντορέττα Παπαδημητρίου,την Τόνια Σωτηροπούλου και τον Φίλιππο Ιωάννου. Είναι γνωστό ότι η Μαίρη είναι κολλητή με την Ντορέττα αλλά και πολύ φίλη με όλους τους υπόλοιπους.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Η πεντάδα λοιπόν έκατσε μπροστά από ένα τζάκι και τραγούδησε το All you need is love. Το τραγούδι το είπαν ακαπέλα ενώ η Ντορέττα έπαιζε κιθάρα με ένα εργαλείο για το τζάκι. Όλοι στο τέλος ευχήθηκαν χρόνια πολλά σε όλους τους ερωτευμένους.

Η Μαίρη έγραψε στο caption του Instagram “ Αυτοσχέδιο πρόχειρο πολυφωνικό χθεσινοβραδινό μετοπουμπηκε ο αγιοβαλεντινισμος “All You Need Is Love” γιατί; Για την παρέα! Και για να το εμπεδώσουμε, ότι αυτό είναι το βασικό. Αγαπήσου ♥️ ”

Πολύ όμορφη παρέα, πολύ όμορφο τραγούδι και πάνω από όλα πολύ όμορφο μήνυμα. Καλά να περνάνε πάντα και να μας χαρίζουν όμορφες στιγμές.

Πηγή: Gossip-tv.gr