Χαμός με τους «Ράδιο Αρβύλα»: Εκνευρισμένος ο Κανάκης με το Survivor και το ΣΚΑΪ

Χαμός με τους «Ράδιο Αρβύλα»: Εκνευρισμένος ο Κανάκης με το Survivor και το ΣΚΑΪ

Τα χαμηλά νούμερα που κάνει το Survivor Ελλάδα-Τουρκία έχουν φέρει έντονο προβληματισμό στο κανάλι του Φαλήρου

Τα πράγματα για τον ΣΚΑΪ δεν πάνε όπως τα περίμεναν, αφού βλέπουν τα προγράμματά τους είτε να... καταποντίζονται από την αρχή, είτε να κάνουν ένα δυναμικό ξεκίνημα και εν συνεχεία να χάνουν τη δυναμική τους.

Το κανάλι, περίμενε πώς και πώς την πρεμιέρα του Survivor, αλλά και της εκπομπής του Αντώνη Κανάκη, «Ράδιο Αρβύλα». Οι ιθύνοντες του καναλιού, θεωρούσαν πως είναι δύο πολύ δυνατά προγράμματα, τα οποία θα απέφεραν στον σταθμό τα επιθυμητά νούμερα τηλεθέασης.

Διαβάστε επίσης: Survivor spoiler – διαρροή: Ελλάδα ή Τουρκία; Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο;

Τα πράγματα, ωστόσο, δεν πήγαν όπως ακριβώς τα είχαν σχεδιάσει στο Φάληρο. Το Survivor δεν έχει καταφέρει ακόμα να προσελκύσει τους τηλεθεατές και σημειώνει χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, τα οποία υποχρεώνουν τους υπευθύνους του καναλιού σε ριζικές αλλαγές.

Μία από αυτή είναι η επιστροφή της Κατερίνας Δαλάκα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Σύμφωνα με το Νέα Σελίδα, το πράγμα πήγε… ντόμινο όμως, καθώς τη Δευτέρα (18/02) τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του Survivor, επηρέασαν και τους «Ράδιο Αρβύλα». Η σατιρική εκπομπή παρέλαβε σχεδόν μονοψήφια νούμερα. Κατάφερε βέβαια να το φτάσει στο 19,6% στο σύνολο του κοινού και να είναι πρώτο στα τέταρτα σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής. Μάλιστα, στο νεανικό κοινό σημείωσε μέσο όρο 22,7%.

Όμως δεν είναι αυτά τα νούμερα που θέλει η παρέα του Κανάκη, αλλά και ούτε ο σταθμός από αυτούς. Ξέρουν πολύ καλά πως μπορούν να σημειώσουν αρκετά μεγαλύτερα ποσοστά και πως η κατρακύλα του ριάλιτι επιβίωσης επηρεάζει και τους ίδιους.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr