«Βόμβα» μεγατόνων: Ποια Δαλάκα και ποιος Αγόρου; Μπαίνουν στο Survivor οι…

«Βόμβα» μεγατόνων: Ποια Δαλάκα και ποιος Αγόρου; Μπαίνουν στο Survivor οι…

Ένας… κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη!

Survivor spoiler - διαρροή: Η ψυχραιμία κι η υπομονή των ιθυνόντων του ΣΚΑΪ και του Ατζούν Ιλιτζαλί φαίνεται πως εξαντλείται, καθώς τα ποσοστά τηλεθέασης του «Survivor Ελλάδα - Τουρκία» καταποντίζονται μέρα με τη μέρα.

Ειδικά στο δυναμικό κοινό, ένα κομμάτι στο οποίο κανάλια και εμπορικό τμήμα ποντάρουν ιδιαίτερα, τα πράγματα είναι τραγικά κι αυτό αποτυπώνεται στους πίνακες τηλεθέασης.

Διαβάστε επίσης:«Όταν ήρθε η Τζούλια Αλεξανδράτου για τη φωτογράφιση μείναμε άφωνοι»! (Bίντεο)

Ενδεικτικά, την περασμένη Δευτέρα το reality επιβίωσης του καναλιού του Φαλήρου έκανε 14,1% στο σύνολο και 12% στους τηλεθεατές 18-54, ενώ στους άντρες 18-24 μόλις 3,1%. Πρόκειται για αρνητικό ρεκόρ τηλεθέασης για το εν λόγω πρότζεκτ, που δημιουργεί έντονο προβληματισμό.

Έτσι, όλοι περιμένουν πια την Κατερίνα Δαλάκα για να… σώσει την παρτίδα και να ανέβουν οι μετρήσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Ένας… κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη!

Οι υπεύθυνοι της παραγωγής, ωστόσο, γνωρίζουν ότι δεν είναι δυνατόν σε καμία περίπτωση να καταφέρει μόνη της η Κατερίνα Δαλάκα να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης. Ούτε φυσικά ο Νικόλας Αγόρου που γράφεται ότι δέχθηκε πρόταση.

Για το λόγο αυτό βρίσκονται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με δύο πρόσωπα που αν πουν το «ναι» σίγουρα θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

ΠΗΓΗ: Newsbomb.gr.