Θλίψη: Πέθανε διάσημος τραγουδιστής (Φώτος & Βίντεο)

Θλίψη: Πέθανε διάσημος τραγουδιστής (Φώτος & Βίντεο)

Είχε γνωρίσει μεγάλες επιτυχίες με το συγκρότημά του

Σε ηλικία 64 ετών έφυγε από τη ζωή η ηγετική φιγούρα ενός πασίγνωστου συγκροτήματος.
 
 
Πέθανε ο Μαρκ Χόλις, τραγουδιστής και συνθέτης των περισσότερων τραγουδιών του συγκροτήματος Talk Talk. Τον θάνατό του καλλιτέχνη ανακοίνωσε ο γιατρός και Ακαδημαϊκός Άντονι Κοστέλο.
 
tragoudistis talk talk hollis
 

Το Twitter έχει πλημμυρίσει μηνύματα για το θάνατο του Χόλις ενώ οι θαυμαστές του δημοσιεύουν τραγούδια του που αγαπήθηκαν.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις της ημέρας

tragoudistis talk talk

Οι Talk Talk δημιουργήθηκαν το 1981 και μέσα σε μια δεκαετία περίπου κυκλοφόρησαν πέντε άλμπουμ. Γνώρισαν επιτυχία με τα synth pop κομμάτια «Talk Talk» (1982), «It's my life» και «Such a Shame» (1984), ενώ εξερέυνησαν πιο πειραματικούς ήχους προς το τέλος της δεκαετίας του 1980.

Γεννήθηκε στο Λονδίνο στις 4 Ιανουαρίου 1955. Σπούδασε ψυχολογία πριν τα παρατήσει για να αφοσιωθεί στην μουσική. Έφτιαξε το πρώτο του συγκρότημα το 1977. Σχημάτισε τους Talk Talk το 1981 μαζί με τους Πολ Γουέμπ, Λι Χάρις και Σάιμον Μπρένερ.

tragoudistis

Ο Χόλις έγινε «συστήθηκε» στο νεότερο κοινό με τη διασκευή του «It's my Life» από τους No Doubt το οποίο έγινε τεράστια επιτυχία το 2003. Το σχήμα διαλύθηκε το 1992 επειδή ο Χολις ήθελε να αφοσιωθεί στην οικογένεια του. Κυκλοφόρησε μια σόλο δουλειά με τίτλο το όνομα του το 1998 και στη συνέχεια αποσύρθηκε οριστικά από τη μουσική σκηνή.

 
Πηγή: newsbomb.gr