Αποκάλυψη – «βόμβα» στο Power of Love: Ξέσπασαν σε κλάματα οι παίκτες (Βίντεο)

Αποκάλυψη – «βόμβα» στο Power of Love: Ξέσπασαν σε κλάματα οι παίκτες (Βίντεο)

Μια συγκλονιστική προσωπική ιστορία

Μια προσωπική ιστορία αποκάλυψε παίκτρια του Power of Love.

Οι αποκαλύψεις της παίκτριας του Power of Love συγκλόνισαν τόσο την παρουσιάστρια της εκπομπής Μαρία Μπακοδήμου όσο και τους συμπαίκτες της. Μάλιστα, η παίκτρια δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Διαβάστε επίσης: Έσκασε «βόμβα»: «Κόβεται» οριστικά το Survivor - Το τελεσίγραφο του σταθμού

Η παίκτρια αποκάλυψε πως η μητέρα της τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης λεωφορειοπειρατείας στην Ελλάδα, που είχε γίνει στις 29 Μαΐου του 1999.

Από το συμβάν είχαν πέσει νεκροί από τα πυρά της αλβανικής αστυνομίας ο απαγωγέας και ένας Έλληνας όμηρος.

Ερωτηθείσα από την Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε: «Σε εκείνη τη λεωφορειοπειρατεία, παραλίγο να ήταν και η μητέρα μου νεκρή. Στις φωτογραφίες που υπάρχουν, φαίνεται ο Γιώργος Κουλούρης (σ.σ. ο όμηρος που σκοτώθηκε), ο Αλβανός και η μαμά μου. Είχε ζητήσει να πάει στην Αλβανία.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Όταν άνοιξε η πόρτα ο Γιώργος Κουλούρης γιατί φοβήθηκε, με το που έπεσε από το λεωφορείο τον πυροβόλησαν οι αστυνομικοί. Από πάνω του ακριβώς -γιατί καθόταν στα σκαλιά μαζί με τον Γιώργο- έπεσε η μητέρα μου και κάποιος φώναξε «μην πυροβολείτε είναι γυναίκα». Ήμουν 5 χρονών και το έβλεπα στην τηλεόραση.

Η μαμά μου βγήκε με σφαίρα, ακόμα έχει κάποια θραύσματα. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τη χώρα, απλά ώρες ώρες μου βγαίνει -ίσως γι’ αυτό τον λόγο- αυτή η επιθετικότητα. Εννοείται πως έχω φίλους, δεν έχω κανένα πρόβλημα, δεν είμαι ρατσίστρια. Δεν είμαι άνθρωπος που θέλω να ασκώ βία, δεν το αντέχω γενικότερα αυτό».

Αυτά αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή η Μαρία Σοφία Κρυστάλλη.

Πηγή: newsbomb.gr