Χαμός με τη δημόσια εξομολόγηση της Φαίης Σκορδά για την προσωπική της ζωή (Βίντεο)

Χαμός με τη δημόσια εξομολόγηση της Φαίης Σκορδά για την προσωπική της ζωή (Βίντεο)

Όλα ξεκίνησαν από την αντίδραση της Πωλίνας Τριγωνίδου μπροστά στις κάμερες

"Για να νιώσω αυτήν την εμπιστοσύνη πρέπει να αισθανθώ εγκεφαλικά και συναισθηματικά πάρα πολύ άνετα. Είμαι 39 χρονών..."
Όλα ξεκίνησαν από την αντίδραση της Πωλίνας Τριγωνίδου μπροστά στις κάμερες, όταν την ρώτησαν αν είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Μαυρίδη. Στο Πρωινό σχολίασαν το θέμα και η Φαίη Σκορδά, όπως δεν το συνηθίζει, προχώρησε σε μια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή.

Διαβάστε επίσης: Η αναπάντεχη ατάκα της Ελένης Μενεγάκη για την εγκυμοσύνη της (Βίντεο)

«Πρέπει να υπάρχει σίγουρα μια χημεία στην αρχή. Εγώ δεν είμαι συντηρητικός άνθρωπος. Απλώς για να αφεθώ και να εμπιστευτώ έναν άνθρωπο χρειάζομαι πάρα πολύ χρόνο. Εκτός κι αν είναι τόσο μάγκας που μπορεί να με κερδίσει και να αισθανθώ εμπιστοσύνη. Για μένα δεν υπάρχει καλό ή κακό, σωστό ή λάθος. Εγώ για να λειτουργήσω πρέπει να νιώσω εμπιστοσύνη. Για να νιώσω αυτήν την εμπιστοσύνη πρέπει να αισθανθώ εγκεφαλικά και συναισθηματικά πάρα πολύ άνετα. Μετά δεν είμαι συντηρητική. Τώρα αν είναι κάποιος τόσο μάγκας -που δεν μου έχει τύχει- μέσα σε 10 λεπτά να με πείσει. Είμαι 39 μέχρι τώρα δεν μου έχει τύχει. Αλλά αυτό δεν είναι συντηρητισμός», εξομολογήθηκε η Φαίη Σκορδά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Μετά από τις παραπάνω δηλώσεις, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πήρε τον λόγο και κατάφερε με τις ατάκες του να «κοκκαλώσει» την παρουσιάστρια, η οποία μετά από σιωπή ενός λεπτού ζήτησε να πιει νερό και έκρυψε το κεφάλι της. «Η Φαίη ανήκει στις γυναίκες που βλέπουν τσόντα και περιμένουν να παντρευτούν στο τέλος! Κάτσε εκεί, γεροντοκόρη μια ζωή σε βλέπω!», είπε ο Δημήτρης. Δείτε τι ακολούθησε: