Η Kourtney Kardashian έκανε τη χειρότερη επεξεργασία στην ιστορία του photoshop

Η Kourtney Kardashian έκανε τη χειρότερη επεξεργασία στην ιστορία του photoshop

Και όπως καταλαβαίνεις αυτό ήταν τρομερά μεγάλο fail

Εντάξει διανύουμε πια τον τρίτο μήνα του 2019, και δεν θα ήμασταν στον 21ο αιώνα εάν οι celebrities του Hollywood δεν πιάνονταν επ’ αυτοφώρω να κάνουν photoshop στις φωτογραφίες τους. Όπως ακριβώς οι αδερφές της, έτσι και η Kourtney Kardashian δεν είναι άγνωστη στις τάξεις του photoshop, αλλά και στην υπερβολική χρήση του. Και παίρνουμε πίσω ότι έχουμε πει μέχρι στιγμής για τις υπόλοιπες Kardashians, γιατί η Kourtney μόλις το τερμάτισε.

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Λάσπα: Η υπέροχη φωτογραφία με τη μικρότερη κόρη της (Φωτος)

Η 39χρονη reality star προμοτάρει το νέο της website που ονομάζεται Poosh, το οποίο κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά είναι. Φαίνεται πως με κάποιο τρόπο συνδέεται με την κόρη της Penelope και λέγεται πως "πιέζει τα όρια". Εν πάση περιπτώσει, για να προωθήσει το site της, η Kourt δημοσίευσε μια φωτογραφία της όπου κάνει αφρόλουτρο, αλλά πραγματικά ξεπέρασε τα όρια του τι μπορούν να κάνουν τα Photoshop και Facetune.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Και όπως καταλαβαίνεις αυτό ήταν τρομερά μεγάλο fail και φυσικά πυροδότησε πλήθος σχολίων.

«Όποιος έκανε το photoshop αυτό, απολύστε τον», «αυτό είναι το χειρότερο photoshop» κοκ. Εσύ ωστόσο έχεις καταλάβει τι έχει συμβεί σε αυτή τη φωτογραφία; Εάν όχι επικέντρωσε τι βλέμμα σου στο αριστερό της πόδι, το οποίο δείχνει τόσο μικρό και τοποθετημένο στην πιο περίεργη θέση.

Οι fan της συνέχισαν με τα σχόλια γράφοντας: «γιατί το ένα της πόδι είναι πιο μακρύ από το άλλο», «που είναι ο αριστερός της μηρός», «αυτό το πόδι με τρομάζει» και άλλα τέτοια. Το σίγουρο είναι πως δεν είχαν καθόλου άδικο σε όλα αυτά, αφού πραγματικά η φωτογραφία της είχε υποστεί τρομερό photoshop.

Δες τη:

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr