Υβόννη Μπόσνιακ: Έγκυος για δεύτερη φορά η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου (Φώτο)

Υβόννη Μπόσνιακ: Έγκυος για δεύτερη φορά η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου (Φώτο)

Η φωτογραφία που αποκάλυψε το μυστικό τους!

Ευχάριστα νέα, όπως φαίνεται, χτύπησαν το σπιτικό του Αντώνη Ρέμου καθώς η Υβόννη Μπόσνιακ, μάλλον, είναι έγκυος για δεύτερη φορά!

Διαβάστε επίσης: Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός: «Με φλερτάρουν οι γυναίκες γιατί τις εξιτάρει ο ρόλος μου» (Φώτο)

Όπως αποκαλύπτει το Youweekly.gr, η αγαπημένη σύζυγος του Αντώνη Ρέμου ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον τραγουδιστή!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Σε πρόσφατη εμφάνισή της, σε εγκαίνια γνωστού μαγαζιού, όπως μου αποκάλυψε άτομο που βρέθηκε εκεί, το πρώην μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας απέφευγε τους φωτογράφους όλο το βράδυ, φορούσε μακρύ και φαρδύ κοστούμι, και όταν "έπεσε" πάνω σε μια φωτογραφική μηχανή και δεν μπορούσε να πει όχι σε μια φωτογραφία γύρισε στο πλάι και έβαλε το ένα της χέρι μπροστά στην κοιλιά της προφανώς για να μην φανεί το πρώτο φούσκωμα και τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης!

Δείτε την συγκεκριμένη λήψη:

Υβόννη Μπόσνιακ: Έγκυος για δεύτερη φορά η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου!

Επίσης, το βράδυ της Τρίτης, βρέθηκε σε πάρτι γνωστού περιοδικού και η κοιλιά της ήταν αρκετά φουσκωμένη και το κολλητό τζιν που την πρόδωσε παρά το γεγονός, ότι είχε ρίξει από πάνω ένα φαρδύ μαύρο σακάκι για να καλύψει τα σημάδια!

Πληροφορίες, επίσης, αναφέρουν πως βρίσκεται στους πρώτους μήνες, στον δεύτερο για την ακρίβεια, και γι αυτό δεν έχει αποκαλύψει κάτι ακόμα...

Πηγή: youweekly.gr