Χαμός στο MasterChef: «Άγριος» τσακωμός παικτών (Φωτος)

Χαμός στο MasterChef: «Άγριος» τσακωμός παικτών (Φωτος)

Αφορμή ήταν μία συνεργασία που δεν έγινε ποτέ

Οι δύο παίκτες ήταν κολλητοί μέσα στο σπίτι του MasterChef, όμως μετά την επιστροφή του ενός στο μαγειρικό ριάλιτι του Star, τα πράγματα άλλαξαν και ειπώθηκαν σκληρά λόγια για προδοσία.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη από την Αγγελική Ηλιάδη: Ο Σάββας Γκέντζολου είναι ζευγάρι με την… (Φωτο)

«Νιώθω πάρα πολύ άσχημα γι’ αυτό που έγινε. Έχω πρόβλημα που δεν με διάλεξε, νιώθω ότι προδόθηκα! Αν ήμουν στη θέση των παιδιών που διαλέγουν σήμερα, θα διάλεγα καθαρά με γνώμονα τη φιλία και τις μαγειρικές ικανότητες. Δεν πιστεύω ότι είμαι κατώτερος μαγειρικά από τους άλλους που τους διάλεξαν», ξέσπασε ο παίκτης του Master Chef.

56232382_565376240614415_2474718846959747072_n.jpg

 

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ τη φιλία τη σέβομαι και δεν πρόκειται ποτέ να δουλέψω έτσι. Είμαι πάντα ξεκάθαρος και ό,τι έχω να πω, το λέω. Για εμένα ήταν αδερφός. Από εδώ και πέρα δεν ξέρω πως θα είναι η σχέση μας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Η επιστροφή των παικτών στο ριάλιτι μόνο ευχάριστη δεν ήταν, δύο παίκτες που ήταν κολλητοί, τώρα δεν μιλιούνται...

 

Πρόκειται για τον Τάσο και τον Σταμάτη, με τον δεύτερο να αισθάνεται πληγωμένος με την επιλογή του πρώτου να επιλέξει τον Μανώλη και όχι τον ίδιο προκειμένου να τον βοηθήσει στην δοκιμασία που θα του επέτρεπε να επιστρέψει στο σπίτι του MasterChef.

O Σταμάτης έδειξε την ενόχλησή του, ενώ όταν ρώτησε από τον εξώστη τον Τάσο αν έχει γίνει κάτι και δεν τον επέλεξε, εκείνος δεν του έριξε ούτε βλέμμα! Στη συνέχεια προχώρησε σε... σκληρές δηλώσεις.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr