Πέθανε Έλληνας ηθοποιός: Βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του (Φωτος)

Πέθανε Έλληνας ηθοποιός: Βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του (Φωτος)

Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη περιοχή της Κυψέλης

Σοκ προκαλεί η είδηση θανάτου γνωστού Έλληνα ηθοποιού, ο οποίος ενώ άφησε την τελευταία του πνοή περί τα τέλη Μαρτίου, βρέθηκε νεκρός πριν από μια εβδομάδα μέσα στο σπίτι του στη περιοχή της Κυψέλης.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη: Δείτε πόσα λεφτά παίρνουν οι παίκτες στο MasterChef

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Άγγελος Γραμμένος μέσα από ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Πρόκειται για τον ηθοποιό, Γιάννη Σμυρναίο.

«Έφυγε τέλη Μαρτίου 2019 ο γνωστός ταλαντούχος ηθοποιός Γιάννης Σμυρναίος. Τον βρήκαν μια βδομάδα μετά νεκρό στο σπίτι του στην Κυψέλη. Καλό σου ταξίδι καλέ μου φίλε και συναγωνιστή», έγραψε ο ίδιος

Ο Γιάννης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 17 Οκτωβρίου 1940. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Ωδείου Αθηνών από το 1964 έως το 1966. Η πρώτη του θεατρική εμφάνιση, ήταν στο ''Κυρία του Μαξίμ'' του Ζωρζ Φειντώ με το θίασο Ρηγόπουλου - Αναλυτή το 1967. Στον κινηματογράφο εμφανίστηκε στην ταινία, ''Ο χαζομπαμπάς'' (1967). Συνεργάστηκε με αξιόλογους θιάσους, όπως Ρίζου- Χατζηχρήστου-Βογιατζή στο έργο ''Αγάπη μου παλιόγρια (1969-70), Βουτσά-Ρίζου-Ναθαναήλ στο έργο ''Ο επαρχιώτης'' (1971-72), Καρρά (1972), Γκιωνάκη (1973-74), Αλεξανδράκη-Γαληνέα (1978), Γκιωνάκη, στο έργο''Το στραβόξυλο'', Παπαναστασίου-Ιωαννίδου (1982), στο θέατρο ''Καλουτά'' στο έργο ''Κολωνός και Κολωνάκι'',Ρίζου (1986-87), Χαλκιά-Παρτσαλάκη στο θέατρο ''Μετροπόλιταν''στο έργο των Τσιφόρου-Βασιλειάδη ''Δέκα μέρες στο Παρίσι και άλλα. Πέθανε τον Μάρτιο του 2019.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Φιλμογραφία
Ο χαζομπαμπάς (1967)
Γιακουμής μια ρωμέικη καρδιά (1970)
Κατηγορώ τους δυνατούς (1970)
Εν ονόματι του νόμου (1970)
Το παιδί της μαμάς (1970)
Οι άνδρες ξέρουν ν’ αγαπούν (1971)
Σ’ αγαπώ (1971)
Ο αισιόδοξος (1973)
Τροχονόμος... Βαρβάρα (1981)
Νοκ-άουτ στον έρωτα / Εγώ και το πουλί μου (1982)
Εδώ και τώρα αγγούρια (1982)
Η σιδηρά κυρία (1983)
Αγάπησα έναν Πόντιο (1986)
Ο καβαλάρης των F.M. Stereo (1986)
Ο αυτάκιας (1988)
Τρελάδικο πολυτελείας (1990).

 ÎˆÏ†Ï…γε από τη ζωή Έλληνας ηθοποιός! Βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του

Έφυγε από τη ζωή Έλληνας ηθοποιός! Βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του

ΠΗΓΗ:newsbomb.gr