Σκαρμούτσος για MasterChef: «Έφυγα γιατί μου ζήτησαν να…» (Φωτος)

Σκαρμούτσος για MasterChef: «Έφυγα γιατί μου ζήτησαν να…» (Φωτος)

Τι αποκάλυψε ο διάσημος σεφ

MasterChef: Ο σεφ αποκάλυψε τι του ζήτησαν από την παραγωγή του MasterChef και αποφάσισε να αποχωρήσει.

Για τους λόγους που έφυγε από το MasterChef μίλησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα».

Διαβάστε επίσης: Η Φουρέιρα έδειξε με τον καλύτερο τρόπο αν της άρεσε η μίμηση της Εύας Τσάχρα στο YFSF (Βίντεο)

«Η μαγειρική είναι ένα δύσκολο επάγγελμα κι ένα τρελό επάγγελμα μέχρι που έκανα τηλεόραση. Όπου εκεί είπα ότι εντάξει ρε φίλε, εμείς οι μάγειρες είμαστε άγιοι μπροστά στους ανθρώπους που κάνουν τηλεόραση, πώς το αντέχουν αυτό αυτοί οι άνθρωποι. Δεν βλέπω MasterChef. Εγώ δεν μπορούσα πλέον να το εξυπηρετήσω έτσι όπως ήθελε το κανάλι να το κάνει», ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του.

masterchef.jpg

Παράλληλα, μίλησε για τη μάχη που έδωσε με τα ναρκωτικά όταν ήταν νέος.

«Τα ναρκωτικά ήταν πολύ πιο δυνατά από μένα. Και μου πήρε πάρα πολύ χρόνο. Μου πήρε δέκα χρόνια να καταλάβω ότι… αδερφέ, είσαι πιο δυνατός από αυτά. Έπιασα μεγάλο πάτο. Έχασα φίλους, απομακρύνθηκε η οικογένειά μου, έχασα τους πάντες, έμεινα μόνος μου και καλώς έγινε αυτό γιατί είχα αλλάξει τελείως τον χαρακτήρα μου», δήλωσε ο διάσημος σεφ.

«Έφυγα γιατί δεν μπορούσα να το εξυπηρετήσω έτσι όπως ήθελε το κανάλι», είπε ο γνωστός σεφ

Όπως αποκάλυψε το κανάλι του είχε ζητήσει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο κάνει κριτική στους παίκτες, όπως επίσης και το… ντύσιμό του.

 Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

«Εγώ είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος ντύνομαι με έναν συγκεκριμένο τρόπο», πρόσθεσε

«Όταν έρχονται και μου λένε ότι αυτός ο τρόπος θα αλλάξει, έχουμε άλλο πράγμα στο μυαλό μας… Από τον τρόπο που ντύνεσαι μέχρι τον τρόπο που κάνεις την κριτική σου… Δεν μπορούσα να το εξυπηρετήσω», κατέληξε.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr