Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός συγκλονίζει με το πρόβλημα υγείας: «Δεν φοβάμαι πλέον τον θάνατο...»

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός συγκλονίζει με το πρόβλημα υγείας: «Δεν φοβάμαι πλέον τον θάνατο...»

Πέρασε δύσκολες ώρες!

Ο πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός συγκλόνισε με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, ενώ ανέφερε πως πλέον δεν φοβάται τον θάνατο.

Κατάθεση ψυχής από τον ηθοποιό. 

Διαβάστε επίσης: Power of love - βόμβα: Κόβεται από τον ΣΚΑΙ το ριάλιτι της αγάπης!

Ο λόγος για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο, ο οποίος πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για όσα τον ταλαιπώρησαν.

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Συγκλονίζει με το πρόβλημα υγείας! «Δεν φοβάμαι πλέον τον θάνατο...»

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Συγκλονίζει με το πρόβλημα υγείας! «Δεν φοβάμαι πλέον τον θάνατο...»

-Πρόσφατα αντιμετώπισες ένα πρόβλημα υγείας.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις της ημέρας

«Είναι ανάξιο λόγου τώρα, μπορούσε να γίνει σοβαρό, αλλά το πρόλαβα και τελειώσαμε».

-Είσαι δυνατός χαρακτήρας, μοιάζεις να μη φοβάσαι τίποτα.

«Φοβάμαι μην πάθουν κάτι οι άνθρωποι που αγαπάω, τα παιδιά μου. Μετά την προσωπική περιπέτεια που είχα, δεν φοβάμαι το θάνατο, γιατί αυτόν τον αντιμετώπισα κάθε μέρα κατάματα».

-Τι εννοείς;

«Είχα μια προσωπική περιπέτεια τους τελευταίους μήνες, συναισθηματική, και δεν φοβάμαι ποτέ ξανά το θάνατο. Ο θάνατος είναι μέσα μας, δεν είναι ο βιολογικός. Το να πεθάνεις μια φορά και να τελειώσεις δεν πειράζει, το να πεθαίνεις κάθε μέρα είναι κάτι ανήκουστο και δεν πρέπει να το επιτρέψει κανένας άνθρωπος στον εαυτό του. Όποιος του κάνει κακό να φεύγει αμέσως από δίπλα του.

-Μου λες ότι «πέθαινες» καθημερινά για κάποιο χρονικό διάστημα;

«Εννοείται, για πολύ χρονικό διάστημα, αλλά αυτό με έκανε δυνατό και χαρούμενο που το αντιμετώπισα. Το να έχεις κάθε μέρα προβλήματα στην προσωπική σου ζωή είναι ανήκουστα πράγματα. Η γνώμη μου είναι ότι ο κάθε άνθρωπος, γιατί πολύς κόσμος είναι σε μια σχέση, είτε συμβατικά είτε επειδή αγαπάει περισσότερο τον άλλο, πρέπει να φεύγει την ίδια στιγμή, να μην το αφήνει να εξελίσσεται και να του τρώει τα σωθικά», λέει στο ΛΟΙΠΟΝ.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε κακή συμπεριφορά των πρωταγωνιστών!

«Τα περισσότερα παιδιά που συμμετείχαν εκεί είχαν πρόβλημα συμπεριφοράς και καβάλησαν το καλάμι. Εκτός από κάποιους σοβαρούς ανθρώπους, τον Αντώνη Αντωνίου, την Ντενίζ Μπαλτσαβιά και τη Μελίνα Μποτέλη που ήταν ήδη πρωταγωνιστές και χορτάτοι από αυτά τα πράγματα, αυτοί που είχαν βγει οι καινούριοι, οι συγκεκριμένοι που δεν θέλω να ονομάσω, όντως είχαν μια απαίσια συμπεριφορά και στον κόσμο και στα γυρίσματα και παντού. Ευτυχώς εξακολουθώ και δεν τους βλέπω», αποκαλύπτει ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και προφανώς πετάει μπηχτές για Γκλέτσο και Παπαχαραλάμπους!

ΠΗΓΗ: youweekly.gr