Δείτε πόσα λεφτά πήρε η Πάμελα Άντερσον για να εμφανιστεί στο OPEN

Δείτε πόσα λεφτά πήρε η Πάμελα Άντερσον για να εμφανιστεί στο OPEN

Πώς και γιατί δέχτηκε να εμφανιστεί στην ελληνική τηλεόραση

Το παρασκήνιο της επίσκεψής της στην Ελλάδα - Πώς και γιατί δέχτηκε να εμφανιστεί στην ελληνική τηλεόραση.

Ο Νίκος Κοκλώνης μιλώντας στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» αποκάλυψε το ποσό που πήρε η Πάμελα Άντερσον για να εμφανιστεί στην εκπομπή του, αλλά και όλο το παρασκήνιο της εμφάνισης.

Διαβάστε επίσης: H Ariana Grande σου δίνει μία υπέροχη συμβουλή και πρέπει να την ακούσεις

Στη συνέντευξη που έδωσε ο παρουσιαστής μίλησε γενικά για τους ξένους καλεσμένους της εκπομπής του και έδωσε λεπτομέρειες για το πώς κλείνονται οι συμφωνίες για την εμφάνιση τους. «Είμαι περήφανος που έφερα την Κέιτλιν Τζένερ στην Ελλάδα. Δεν παίρνουν λεφτά κατευθείαν. Είναι ο ατζέντης, η ομάδα που έρχεται, τα εισιτήρια, τα ξενοδοχεία, τα φαγητά… Ο,τι θέλουν», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

603.jpg

Αναφερόμενος στην Πάμελα Άντερσον, ο παρουσιαστής όχι μόνο αποκάλυψε το πόσο το οποίο ζήτησε η Αμερικανίδα ηθοποιός, αλλά μίλησε και για όλο το παρασκήνιο της εμφάνισής της.

«Να σας πω παρασκήνιο για την Πάμελα; Την περιμένω στο αεροδρόμιο και μου στέλνει μήνυμα ότι θέλει να την πάρω από το αεροδρόμιο», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Μάλιστα, η Αμερικανίδα ηθοποιός ήθελε η λιμουζίνα που θα την παραλάβει να έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και σε μαύρο χρώμα.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Στο αυτοκίνητο επίσης επιθυμούσε να υπάρχουν νεράκια και βίγκαν τροφές.

Στη συνέχεια η Πάμελα Άντερσον ήθελε να μεταβεί στο ξενοδοχείο της,να κάνει πεντικιούρ και να έχει προγραμματιστεί και το γεύμα της.

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης, η εμφάνιση της Αμερικανίδας σταρ στοίχισε ένα εξαψήφιο ποσό.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr