Ραγδαίες εξελίξεις στον Alpha: Τέλος η Μενεγάκη;

Ραγδαίες εξελίξεις στον Alpha: Τέλος η Μενεγάκη;

Η παρουσιάστρια θα κληθεί να συζητήσει με το σταθμό για την επόμενη χρονιά

Η παρουσιάστρια θα κληθεί να συζητήσει με το σταθμό για την επόμενη χρονιά - Το σχέδιο της νέας διοίκησης και οι απαιτήσεις της παρουσιάστριας.

Εδώ και καιρό έχουμε γράψει ότι οι εξελίξεις στο κανάλι είναι καταιγιστικές μετά και την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Διαβάστε επίσης: Δείτε πόσα λεφτά πήρε η Πάμελα Άντερσον για να εμφανιστεί στο OPEN

Η νέα διοίκηση του ALPHA έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές, με στόχο αφενός να μειωθεί το κόστος για το κανάλι και αφετέρου να παρουσιάσει ένα ποιοτικό και ελκυστικό πρόγραμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηγεσία του σταθμού έχει βάλει στο… μικροσκόπιο όλα τα συμβόλαια παρουσιαστών και δημοσιογράφων, θέτοντας εν αμφιβόλω ακόμα και πρόσωπα που έχουν πετυχημένη πορεία.

Ο Δήμος Βερύκιος είναι ο πρώτος που έλαβε το μήνυμα, καθώς, δεν είναι πλέον μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του καναλιού ενώ, μειώθηκε σε μεγάλο ποσοστό ο τηλεοπτικός του χρόνος στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή όπου εμφανίζεται καθημερινά.

Ποιος θα είναι όμως ο επόμενος;

Ονόματα όπως της Αγγελικής Νικολούλη, του Χρήστου Φερεντίνου, της Βίκυς Χατζηβασιλείου και άλλων κορυφαίων παρουσιαστών, περνούν από… κόσκινο και κανένας δεν είναι σίγουρος για την επόμενη σεζόν. Ακόμα και η «βασίλισσα» του καναλιού, Ελένη Μενεγάκη, αμφισβητείται.

Όλα τα συμβόλαια έχουν μπει στο... μικροσκόπιο και εξετάζονται.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Alpha θέλει να την κρατήσει στο δυναμικό του, μιας και αποτελεί το ισχυρότερο τηλεοπτικό χαρτί στην Ελλάδα.

Το σύμβόλαιό της ωστόσο είναι τεράστιο και μάλιστα κλειστό, που σημαίνει ότι για να... σπάσει θα πρέπει να συνεναίσει και η ίδια.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επόμενο διάστημα θα της ζητηθεί να γίνει «ψαλίδι» στο συμβόλαιό της.

Η ίδια εντούτοις έχει αποδείξει πως ξέρει να διαπραγματεύεται και σίγουρα δεν είναι διατεθειμένη να χαρίσει τίποτα και σε κανέναν.

Άλλωστε, το μόνο σίγουρο είναι πως η «ωραία Ελένη» δεν θα μείνει χωρίς τηλεοπτική στέγη, καθώς, ήδη η διοίκηση τηλεοπτικού σταθμού εξετάζει τη μεταγραφή που θα ταράξει τα νερά της ελληνικής τηλεόρασης.

 

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr