Πέτρος Κωστόπουλος: Η δημόσια αναφορά στο γάμο Μπαλατσινού – Κικίλια και η συγκίνηση on air!

Πέτρος Κωστόπουλος: Η δημόσια αναφορά στο γάμο Μπαλατσινού – Κικίλια και η συγκίνηση on air!

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και η είδηση έσκασε σαν... «βόμβα».

Το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τον Ιούνιο με την αναγγελία του γάμου τους να δημοσιεύεται πριν μερικές ημέρες στην εφημερίδα Καθημερινή.

Διαβάζω επίσης: Απίστευτο ρεζιλίκι διάσημης σταρ στο Instagram - Δείτε τι ανέβασε!

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο πρώην σύζυγος της Τζένης Μπαλατσινού, Πέτρος Κωστόπουλος τοποθετήθηκε δημόσια για το γάμο της με τον Πέτρο Κικίλια μέσα από την εκπομπή του.

«Δεν υπάρχει δήλωση, γιατί υπάρχει η κανονική αλήθεια των ανθρώπων που είναι ισορροπημένοι, όχι τρελοί και σέβονται τους ανθρώπους με τους οποίους έζησαν και ακόμα πιο πολύ σέβονται τα παιδιά τους. Εγώ έκανα τρία παιδιά, είναι ότι καλύτερο έκανα στη ζωή μου… Αυτά τα παιδιά έχουν μία μαμά, δεν τα έκανα μόνος μου… Εγώ θέλω τα παιδιά όταν κάνουν κάτι να είναι πάρα πολύ χαρούμενα και με μένα και με τη μάνα τους. Όταν κάνουν κάτι χαίρομαι που είναι χαρούμενα, εγώ είμαι ευτυχής…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Άρα, για να είναι καλά τα παιδιά μου θα πρέπει να είναι καλά και οι γονείς τους και άρα, πάλι εγώ ως ισορροπημένος άνθρωπος θα έλεγα, ότι θέλω να είναι και η μάνα τους καλά. Και νομίζω ότι ο κάθε σοβαρός άνθρωπος θέλει να είναι καλά η σύζυγος με την οποία χώρισε και να κάνει τη ζωή της, να κάνει τη δουλειά της, να κάνει τα πάντα και να της εύχεσαι την καλύτερη επιτυχία. Αυτό κάνω κι εγώ και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που η οικογένειά μου είναι χαρούμενη», είπε ο παρουσιαστής εμφανώς συγκινημένος.

Δείτε το βίντεο: