Δύσκολες ώρες για πρόσωπο του ΑΝΤ1 - Έχασε όλα τα μαλλιά του (Φώτο)

Δύσκολες ώρες για πρόσωπο του ΑΝΤ1 - Έχασε όλα τα μαλλιά του (Φώτο)

Η εξομολόγηση για το σπάνιο πρόβλημα υγείας!

Δύσκολες ώρες πέρασε πρόσωπο του ΑΝΤ1, αφού έχασε όλα τα μαλλιά του!

Ο ίδιος, είναι ένας ηθοποιός που πολλές γυναίκες θαυμάζουν, ενώ ο ρόλος του στο «Μπρούσκο» εκτόξευσε τις τηλεοπτικές του μετοχές.

Διαβάστε επίσης: Δεινός παίκτης πόκερ ο Αντώνης Ρέμος - Tο ποσό που κέρδισε σε ευρωπαϊκό τουρνουά στο Μόντε Κάρλο

Παρόλα αυτά ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, αντιμετώπισε στο παρελθόν αρκετές δυσκολίες!

«Έγινα ηθοποιός από ανάγκη. Η δουλειά μου είναι η ψυχοθεραπεία μου. Τα χρήματα δεν είναι για μένα αυτοσκοπός. Δεν ισορροπώ έτσι. Δεν μπορώ να είμαι ολοκληρωμένος στον βαθμό που ορίζω, όταν σέρνομαι πίσω από την ύλη αποκλειστικά», είχε δηλώσει 35χρονος πλέον ηθοποιός που απολαμβάνουμε στην Επιστροφή (Διαβάστε την εξέλιξη για σήμερα)

Ο Θεοχάρης συνηθίζει να δημοσιεύει sexy φωτογραφίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ όταν ερωτήθηκε γιατί το κάνει εκείνος απάντησε: «Προβάλλω την ψυχολογία μου μέσα από τη δου­λειά μου, όπως κι αν είμαι».

Ο ίδιος έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τη μητέρα του με τον ίδιο να αποκαλύπτει τι του είχε πει η ίδια όταν έφυγε για σπουδές στο εξωτερικό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

«Είχα βρει ένα πρόγραμμα ανταλλαγής σπουδαστών που έδινε την ευκαιρία σε μαθητές να φοιτήσουν σε σχολείο του εξωτερικού. Πήγα λοιπόν για μία χρονιά, όταν τέλειωσα το γυμνάσιο και κάνοντας την οικογένεια που με φιλοξενούσε εκεί να με αγαπή­σει, έμεινα σε όλο το λύκειο. Για να καταλάβεις το απολυτήριο μου το έχω πάρει από σχολείο στη Μινεσότα. Με έπαιρνε τηλέφωνο η μάνα μου κλαίγοντας, αλλά εγώ ήθελα να ζήσω το όνειρο μου. Η μητέρα μου από τότε μου έλεγε: "Ένα πράγμα θα σου ευχηθώ. Να μην κάνεις παιδί και σου μοιάσει"».

ο Θεοχάρης Ιωαννίδης

Το πρόβλημα υγείας του

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης πριν λίγα χρόνια έχασε τα μαλλιά του με τον ίδιο να μιλά γι’ αυτήν την περιπέτεια που βίωσε, αφού η γυροειδής αλωπεκία τον «χτύπησε» δυο φορές, κάτι βέβαια που συμβαίνει στο 1-2% του πληθυσμού.

«Μπορεί και να ξανασυμβεί. Δεν ξέρω. Δεν φοβάμαι. Τώρα που το πέρασα, μου φαίνεται αστείο. Το είδα. Έζησα την εμπειρία. Η πρώτη φορά ήταν πανικός! Ήμουν πιτσιρίκι, δεκαπέντε ετών. Πήγαινα σχολείο. Την πρώτη εβδομάδα ήταν σοκ!».

Πηγή: youweekly.gr