Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια εθισμένη στις ουσίες!

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια εθισμένη στις ουσίες!

Έχει ξεσπάσει σάλος!

Χαμός έχει προκληθεί σε γνωστό κέντρο διασκέδασης, καθώς η βασική και πασίγνωστη τραγουδίστρια του σχήματος είναι εθισμένη στις ουσίες!

Τι λένε οι άνθρωποι του νυχτερινού μαγαζιού;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος: Ηθοποιός στρατολογούσε «σκλάβες του σεξ»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso καλλιτεχνικό σχήμα γνωστού νυχτερινού κέντρο είναι έτοιμο να τιναχθεί στον αέρα!

Συγκεκριμένα η βασική τραγουδίστρια του σχήματος επικαλείται συνεχώς πως είναι άρρωστη κάτι που έχει τρελάνει τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, αλλά και τους συναδέλφους της οι οποίοι και πρέπει να την καλύπτουν στο πρόγραμμα.

Όπως αναφέρουν άνθρωποι του μαγαζιού στην εφημερίδα «Το βράδυ που ανοίξαμε παραπονιόταν για έντονο πονοκέφαλο. Τρέξαμε όλοι στο καμαρίνι της με αναλγητικά. Εκείνη επέμενε πως ήταν... ματιασμένη. Ύστερα κλειδώθηκε μέσα και έπειτα από μισή ώρα βγήκε στον διάδρομο χαρούμενη και ζωηρή. Αυτό επαναλήφθηκε αρκετές φορές κι εκεί καταλάβαμε πως δεν υπέφερε από μάτι, αλλά από στερητικό σύνδρομο, λόγω της εξάρτησής της από ουσίες».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Η εφημερίδα σκιαγραφεί το προφίλ της τραγουδίστριας κάνοντας λόγο για μία εντυπωσιακή παρουσία, η οποία απασχολεί συχνά τα media, ενώ αυτή την περίοδο διανύει μία δύσκολη επαγγελματική και προσωπική κατάσταση.

Πηγή: youweekly.gr