Ξέσπασαν Σκορδά – Τσολάκη on air: «Εξαρτάται πόσο ξεφτιλισμένος αισθάνεται κάποιος»! (Pics & Vids)

Ξέσπασαν Σκορδά – Τσολάκη on air: «Εξαρτάται πόσο ξεφτιλισμένος αισθάνεται κάποιος»! (Pics & Vids)

Η Φαίη Σκορδά και η Ελένη Τσολάκη ξέσπασαν στον αέρα του Πρωινού! Τι συνέβη;

Η Ελένη Τσολάκη ήταν καλεσμένη στο Πρωινό και φυσικά η Φαίη Σκορδά δε θα μπορούσε να μην την ρωτήσει για το ξέσπασμά της πριν από λίγες μέρες στο instagram με αφορμή ένα αναληθές δημοσίευμα που ανέφερ πως χωρίζει με τον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη και μεταξύ άλλων ανέφερε και ένα ευαίσθητο θέμα που είναι αυτό της μητρότητας.

Διαβάστε επίσης: Eurovision 2019: Τι δείχνουν τα στοιχήματα - Σε ποια θέση ειναι Κύπρος και Ελλάδα

Η Ελένη Τσολάκη είπε: «Το να διαβάσουμε διάφορα για τη ζωή μας είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αλλά το να χρησιμοποιεί ένας άνθρωπος κάτι τόσο προσωπικό και ευαίσθητο σε έναν τίτλο, ανάμεσα σε άλλες ανυπόστατες πληροφορίες, απλά και μόνο για μερικά κλικς με θύμωσε πάρα πολύ. Ποτέ δεν μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω. Στο τέλος της ημέρας η απόδειξη είναι η αλήθεια. Το όριο μου είναι έξω από την πόρτα του σπιτιού μου. Δεν θέλω να μου το αγγίξεις αυτό…. Είναι πολύ ιερό και υπέρβαση να διαβάσω αυτή τη λέξη σε έναν τίτλο ενός άρθρου που δεν ξέρω ποιος το γράφει. Το δικό μου όριο ήταν εκείνο. Η μανούλα μου το είδε από το προηγούμενο βράδυ και δεν μου το είπε για να μη στενοχωρηθώ. Ήθελα αν το δει ποτέ κάποιος να ξέρει πως υπάρχει μια δική μου απάντηση»!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Ορμώμενη τα όσα είπε η Ελένη Τσολάκη, η Φαίη Σκορδά τόνισε ότι υπάρχουν όρια και τότε ξέσπασε μέσα από την εκπομπή της λέγοντας πως θα κινηθεί νομικά. Τι συνέβη όμως και η Φαίη θέλει να κινηθεί νομικά; Δείτε την gallery που ακολουθεί και τα όσα είπε η Φαίη στο Πρωινό!

Η Φαίη είπε πως υπάρχουν όρια και είπε στην Ελένη: «Είχα φουντώσει. Σου έδειξα και στο διάλειμμα (το δημοσίευμα). Πραγματικά είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι να κινηθώ νομικά γιατί είναι κάτι αντίστοιχο σαν το δικό σου στην ίδια στήλη…. Επειδή στήριξα την Ελένη έτσι πάει το σύστημα…Εξαρτάται πόσο ξεφτιλισμένος αισθάνεται κάποιος και το συνεχίζει…»!

Τι γράφθηκε και η οικοδέσποινα του Πρωινού ξέσπασε και κινείτε νομικά στο ακόλουθο βίντεο θα δείτε την απάντηση διά στόματος Φαίης

Πηγή: gossip-tv.gr