Κρατερός Κατσούλης: Όλη η αλήθεια για την υγεία του! Η αποκάλυψη μέσα από το νοσοκομείο!

Κρατερός Κατσούλης: Όλη η αλήθεια για την υγεία του! Η αποκάλυψη μέσα από το νοσοκομείο!

Επιδεινώθηκε η κατάστασή του!

Όλη η αλήθεια για την κατάσταση υγείας του Κρατερού Κατσούλη μόνο στο Youweekly.gr! Η αποκάλυψη μέσα από το νοσοκομείο!

Στα μισά της χθεσινής εκπομπής των ΚουΚου ο Κρατερός αποχώρησε από το πλατό αφήνοντας πίσω την Κατερίνα Καραβάτου να ανακοινώσει πως μπήκε στο νοσοκομείο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελένη Φουρέιρα: Ξανά στην Eurovision! Θα τη δούμε και τη νέα χρονιά; (Bίντεο)

«Έχετε δει σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής ότι ο Κρατερός δεν είναι εδώ μαζί μου σήμερα. Αυτό γίνεται γιατί του συνέβη κάτι απρόοπτο. Αυτή τη στιγμή είναι στο νοσοκομείο, ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Έπρεπε όμως να σας ενημερώσω γι’ αυτή την εξέλιξη. Νομίζω ότι όλα θα είναι εντάξει, απλώς τώρα έχουμε όλοι και την αγωνία μας».

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες, εδώ και λίγο καιρό ο Κρατερός είχε αφόρητους πόνους στο νεφρό αλλά το πρωί της Δευτέρας η κατάσταση επιδεινώθηκε αρκετά! Δεν μπορούσε να κρατηθεί όρθιος από τους πόνους και όπως μου μετέφερε η πηγή μου μέσα από το κανάλι έφυγε άρον άρον για νοσοκομείο προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί όλη η αλήθεια!

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Όπως αναφέρουν, επίσης, πληροφορίες μου η Κατερίνα Καραβάτου μετά το τέλος της εκπομπής έτρεξε στο νοσοκομείο πανικοβλημένη.

Οι τελευταίες μου, μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως το βράδυ έφυγε από το νοσοκομείο και γύρισε σπίτι του! Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη θα σας ενημερώσω, όπως πάντα, μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog!

Να υπενθυμίσω πως ο Κρατερός πριν από ένα χρόνο, περίπου, είχε υποβληθεί σε ένα μεγάλο χειρουργείο

Πηγή: youweekly.gr