Γάμος βόμβα για παίκτρια του Power of love! Παντρεύεται τον πρώην της!

Γάμος βόμβα για παίκτρια του Power of love! Παντρεύεται τον πρώην της!

Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας;

Ένα γάμο βόμβα έχουμε για παίκτρια του Power of love, αφού όπως λένε οι πληροφορίες παντρεύεται τον πρώην της στα Κουφονήσια.

Για ποια μιλάμε όμως;

Ο λόγος για την Λένια, η οποία έγινε γνωστή μέσα από το ριάλιτι της αγάπης και τη σχέση της με τον Φίλιππο Αρβανίτη. Η ξανθιά παίκτρια είχε προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις μέσα στο παιχνίδι, αφού ήθελε να τα λέει έξω από τα δόντια.

 undefined

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώτα Κουφαλίδου: Πρώτη δημόσια εμφάνιση χωρίς το μαντίλι στα μαλλιά (Φώτος)

Η σχέση της με τον Φίλιππο ωστόσο δεν άργησε να έρθει στο τέλος της, λίγο πριν αποχωρήσει από το παιχνίδι. Βέβαια, εκτός του Power of love συναντήθηκαν και έλυσες τις διαφορές τους. Όπως φαίνεται όμως όλα αυτά μένουν στο παρελθόν, αφού πλέον έχει βρει και πάλι τον έρωτα στα μάτια του πρώην συντρόφου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Λένια θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Δημήτρη με τον οποίο αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

undefined

Το ζευγάρι αυτές τις ημέρες βρίσκεται στα Κουφονήσια και συγκεκριμένα στην Μύλο, όπου κάνουν τις διακοπές τους και σχέδια για το μέλλον τους.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Στο σημείο αυτό όμως να θυμίσουμε πως σήμερα στο Power of love έχουμε μια αποχώρηση και δυο παίκτες που πάνε κατευθείαν τελικό.

Πηγή: youweekly.gr