Βάσω Λασκαράκη: Τσακώθηκε σε γνωστό μαγαζί - Οι φωνές και οι απαιτήσεις της ηθοποιού!

Βάσω Λασκαράκη: Τσακώθηκε σε γνωστό μαγαζί - Οι φωνές και οι απαιτήσεις της ηθοποιού!

Ήταν έξαλλη!

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr Η Βάσω Λασκαράκη τσακώθηκε σε γνωστό μαγαζί και οι φωνές της ήταν αρκετά δυνατές! Αποκάλυψη για τις απαιτήσεις της ηθοποιού!

Πιπεράτες και καυτές είναι οι πληροφορίες που ήρθαν στα χέρια μου και μέσα από το Vanda's blog θα σας τα μεταφέρω όλα!

Διαβάστε επίσης: Power of Love - Spoiler: Αυτοί είναι οι οκτώ παίκτες που περνούν στον τελικό (Εικόνες)

Γενικά η Βάσω Λασκαράκη είναι μια γυναίκα που δεν έχει δημιουργήσει ούτε απασχολήσει για καυγάδες κλπ... Κρατάει πολύ χαμηλό προφίλ και όσοι την γνωρίζουν έχουν να λένε τα καλύτερα!

Το  Youweekly.gr μας αποκαλύπτει ένα περιστατικό που δεν είναι και τόσο ευχάριστο για την ίδια!

Κάποια νεύρα φαίνεται πως είχε πρόσφατα η ηθοποιός και τσακώθηκε σε γνωστό μαγαζί της Φιλαδέλφειας! Για την ακρίβεια πήγε στο μαγαζί για να κάνει κάποια γυρίσματα για μια εκπομπή στην οποία εμφανιζόταν καλεσμένη και μέσα σε ένα μισάωρο έγινε το έλα να δεις!

Αρχικά, το συγκεκριμένο μαγαζί είχε αναμονή και η ουρά ήταν μεγάλη! Όπως μου μετέφερε άνθρωπος που βρέθηκε εκεί, η Βάσω πέρασε την ουρά από το πλήθος κόσμου που περίμενε να μπει στο μαγαζί και μιλώντας με την υποδοχή της άνοιξαν την πόρτα να μπει μέσα!'

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Προφανώς και οι υπόλοιποι που περίμεναν στην ουρά άρχισαν να συζητάνε πως γιατί να μπει εκείνη όχι εμείς αλλά... την απάντηση δεν τους την έδωσε κανείς!

Κατά δεύτερον, η ηθοποιός ενοχλήθηκε από τους θορύβους που έκαναν η ηλεκτρικές συσκευές στο μαγαζί, δηλαδή το μίξερ κλπ και απαίτησε να σταματήσουν την λειτουργία τους μέχρι να τελειώσει το γύρισμα!

Φυσικά, οι υπεύθυνοι του μαγαζιού το δέχτηκαν με αποτέλεσμα να "παγώσουν" κάποιες παροχές, όπως γλυκά, χυμούς κλπ για κάποια ώρα αφού ο τρόπος που παρασκευάζονταν τους είχε... απαγορευτεί να χρησιμοποιείται!

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Πηγή: youweekly.gr