Αυτό δεν το περιμέναμε! Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια παντρεύεται τον Σεπτέμβριο (Φωτο)

Αυτό δεν το περιμέναμε! Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια παντρεύεται τον Σεπτέμβριο (Φωτο)

Τούς χώρισαν και τους ξαναήθελαν μαζί τα ΜΜΕ πάρα πολλές φορές

Τούς χώρισαν και τους ξαναήθελαν μαζί τα ΜΜΕ πάρα πολλές φορές αλλά οι ίδιοι φρόντισαν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας και να γελούν με όσα λέγονταν ή γράφονταν για αυτούς.

Και τώρα απλά αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα, να παντρευτούν!

Είναι μαζί από τα τέλη του 2016 όμως τον πρώτο καιρό της σχέσης τους φρόντισαν –ειδικά εκείνη- να κρατήσουν τη σχέση αυτή μυστική ώστε να σιγουρευτούν ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό, σταθερό.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Ο καιρός πέρασε και εκείνη άρχισε να εκδηλώνει δημόσια, κυρίως μέσω των social media τα πραγματικά της συναισθήματα για εκείνον, πάντα με σεμνότητα και σεβασμό προς το πρόσωπό του. Άλλωστε, εκείνος δεν ανήκει στον χώρο της σόουμπιζ και δεν ήθελε να τον βάλει στη διαδικασία να παίζει τα παιχνίδια της δημοσιότητας που ούτε και εκείνη αγαπά.

Ύστερα ήρθε η συγκατοίκηση και τα συχνά ταξίδια στην ιδιαίτερη πατρίδα εκείνου που η τραγουδίστρια λατρεύει και που πλέον θεωρεί και δική της πατρίδα.

Και τώρα έρχονται και τα χαρμόσυνα νέα! Οι δύο ερωτευμένοι, μετά από σχεδόν τρία χρόνια σχέσης ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο λόγος για τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Βασίλη Μουντάκη οι οποίοι σκοπεύουν άμεσα να ενώσουν τις ζώες τους και ενώπιον του Θεού.

Πηγή: gossip-tv.gr