Κυριάκος Πελεκάνος: Συγκίνησε με την εξομολόγηση για την απώλεια της μητέρας του! (Βίντεο)

Κυριάκος Πελεκάνος: Συγκίνησε με την εξομολόγηση για την απώλεια της μητέρας του! (Βίντεο)

«Περίμενε αν γεννηθεί ο Κριστιάν, περίμενε τον γάμο, αλλά δεν πρόλαβε».

Στην εκπομπή “Μαζί σου” και τη Γεωργία Γαραντζιώτη έδωσε συνέντευξη ο πρώην παίκτης του Survivor, Κυριάκος Πελεκάνος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για την απώλεια της μητέρας του. Αναφέρθηκε επίσης και στη σχέση του με τους Τούρκους, για τους οποίους, όπως τόνισε, έχει αλλάξει γνώμη μετά το παιχνίδι.

«25 Μαρτίου πριν δύο χρόνια έχασα τη μάνα μου. Τις τελευταίες της μέρες τις πέρασε σε ένα ίδρυμα ανακούφισης, να το πω. Σε ούτε έξι μήνες τη χάσαμε. Όποιος έχει περάσει από αυτή τη διαδικασία ξέρει πόσο δύσκολο είναι. Η μητέρα μου ήταν μικρή, στα 63. Περίμενε να πάρει τη σύνταξή της για να ζήσει επιτέλους τη ζωή της, με την εγγονή της, τη βαφτιστήρα μου, που τώρα είναι έξι. Και περίμενε αν γεννηθεί ο Κριστιάν, περίμενε τον γάμο, αλλά δεν πρόλαβε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τατιάνα Στεφανίδου: Αδιανόητο λάθος στην εκπομπή της! Μπέρδεψαν τους νεκρούς! (Εικόνες)

Είχαμε πει με την αδερφή μου ότι, στο συγκεκριμένο ίδρυμα κάθε δωμάτιο είναι δωρεά από κάποιον, οπότε είπαμε με τη Μαρία ότι επειδή η μάνα μας πέρασε τις πιο ποιοτικές μέρες από τους έξι μήνες σε αυτό το ίδρυμα και της φέρθηκαν πάρα πολύ καλά… Κι επειδή το συγκεκριμένο ίδρυμα κάνει μια επέκταση, ανανέωση, είπαμε με τη Μαρία ότι θα βάλουμε στόχο , στη μνήμη της μάνας μας, να κάνουμε ένα δωμάτιο.

Με τους Τούρκους μεγαλώσαμε να είναι εχθροί μας, με όλα αυτά που μας μαθαίνουν κι έχω να πω ότι ειδικά μετά τη μίξη έχω αλλάξει γνώμη γιατί πλέον έχω κάνει φίλους. Και από τη στιγμή που τα παιδιά όταν σμίξαμε σαν άσπρη ομάδα μου έδειξαν απίστευτο σεβασμό και εκτίμηση, έχω φίλους. Χικμέτ, Μπόρα, Σεντά, Οκάι, Μπουσρά, Σαμπριγιέ, οι οποίοι ήταν μαζί μου όλη μέρα, περνούσαμε καλά», είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Πελεκάνος.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Δείτε όλα όσα είπε ο Κυριάκος Πελεκάνος:

 
Πηγή: zappit.gr