Πασίγνωστη ηθοποιός έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης σε γυρίσματα πετυχημένης σειρας (Φωτο)

Πασίγνωστη ηθοποιός έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης σε γυρίσματα πετυχημένης σειρας (Φωτο)

Συγκλόνισε τους πάντες!

Οι φαν της σειράς και της ηθοποιού είναι συγκλονισμένη από αυτά που βγήκαν στο φως!

Η αποκάλυψη της ηθοποιού που έχει σοκάρει τους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς «Sex and the City»

Χρόνια μετά το τέλος του «Sex and the City», η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ παραχώρησε συνέντευξη στη ραδιοφωνική εκπομπή «Fresh Air» του NPR και αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς υπήρξε στιγμή που ένιωσε ότι πέφτει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, χωρίς όμως να έχει τη δύναμη τότε να το αποκαλύψει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύσκολες ώρες για γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό

Αποκάλυψη-σοκ! Πασίγνωστη ηθοποιός έπεσε θύμα σ3ξουαλικής παρενόχλησεις σε γυρίσματα πετυχημένης σειράς!

«Νομίζω ότι δεν έχει σημασία πόσο προχώρησε ή αν πραγματικά σκεφτόμουν ότι δεν ήμουν αρκετά προχωρημένη για να καταλάβω αυτό που συνέβαινε τότε. Το θέμα είναι ότι δεν ένιωθα τόσο ισχυρή όσο ο άνθρωπος που είχα απέναντι μου και συμπεριφερόταν ακατάλληλα», εξομολογήθηκε η διάσημη ηθοποιός.

«Δεν ήταν η πρώτη φορά που μου συνέβαινε και μου φαίνεται τρομερό που πλέον μπορώ να το λέω φωναχτά, γιατί και παλιότερα μου είχε συμβεί, αλλά ένιωθα δυνατή. Θέλω να πω, είχα κάθε δικαίωμα να πω, ''έι, αυτό είναι ανάρμοστο'', θα μπορούσα να αισθανόμουν ασφαλής στο να πάω σε έναν ανώτερο και να αναφέρω την κατάσταση. Και, ναι υπήρξε μια τέτοια φάση, στην οποία αναγκάστηκα να πάω στον ατζέντη μου και να του πω ότι είχα φτάσει στα όρια μου. Και μέσα σε λίγες ώρες, όλα είχαν αλλάξει. Του είχε πει τότε: ''Εάν αυτό συνεχιστεί, της έχω βγάλει εισιτήριο χωρίς επιστροφή και τέλος τα γυρίσματα''», συνέχισε.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ εξήγησε πως με αφορμή το κίνημα #MeToo, θυμήθηκε όλα όσα είχε ζήσει τότε, τα οποία εξέτασε υπό διαφορετική σκοπιά. «Δεν ήταν παρά πριν από έξι με οκτώ μήνες που άρχισα να αναγνωρίζω αμέτρητες εμπειρίες μου με άντρες, οι οποίοι είχαν συμπεριφερθεί ανάρμοστα. Και όλους τους τρόπους που κατάφερα να επιστρέψω στην δουλειά ή να παραμείνω στα γυρίσματα, απλώς παραμερίζοντας ό,τι έγινε, βρίσκοντας λίγο χώρο γι' αυτό και προχωρώντας», κατέληξε η διάσημη ηθοποιός, ενώ δεν αποκάλυψε το όνομα του ανθρώπου που την έφερε σε τόσο άβολη θέση.

Πηγή: youweekly.gr