Άγγελος Λάτσιος: Αυτή τη φωτογραφία του με την Ελένη Μενεγάκη δεν την έχετε δει (Φώτος)

Άγγελος Λάτσιος: Αυτή τη φωτογραφία του με την Ελένη Μενεγάκη δεν την έχετε δει (Φώτος)

Ο Άγγελος Λάτσιος, ο πρωτότοκος γιος της Ελένης Μενεγάκη, απασχολεί τα lifestyle μέσα ενημέρωσης από την ημέρα της γέννησής του

Ο Άγγελος Λάτσιος γεννήθηκε στις 30 Νοεμβρίου του 2002.

Διαβάστε επίσης:  Mαχαίρωσαν πασίγνωστο ηθοποιό πάνω στη σκηνή: Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο (Φώτος)

Από την ημέρα που η Ελένη Μενεγάκη τον έφερε στον κόσμο δεν έχει σταματήσει να αναφέρεται, κατά τη διάρκεια των εκπομπών της, σε εκείνον και τη σχέση τους. Άλλωστε η παρουσιάστρια συνηθίζει τα τελευταία χρόνια να μιλάει on air για τα παιδιά της και για τις συνήθειές τους όσο εκείνα μεγαλώνουν.

Ο Άγγελος Λάτσιος, εδώ και τρια περίπου χρόνια, έχει τη δική του προσωπική σελίδα στο instagram και κατά διαστήματα ποστάρει στιγμές από τη ζωή του. Άλλοτε με τους φίλους της, στιγμές από τις εξόδους του αλλά και με τις αδελφές του, το θείο του, Θοδωρή Μισόκαλο, την μητέρα του, Ελένη Μενεγάκη και φυσικά με τον πατέρα του, Γιάννη Λάτσιο.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Η κάθε του φωτογραφία αναπαράγεται από όλα τα lifestyle μέσα ενημέρωσης και φυσικά γίνεται θέμα συζήτησης.

Υπάρχει όμως μία σειρά φωτογραφιών του Άγγελου Λάτσιου μαζί με την μητέρα του, Ελένη Μενεγάκη, που αν και έχει βγει στη δημοσιότητα, σίγουρα δε τη θυμάστε.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι τραβηγμένες το 2010. Είναι λίγο η Ελένη Μενεγάκη ζητήσει από τα Μέσα Ενημέρωσης να βάζουν πίξελ στο πρόσωπο των παιδιών της.

Πηγή: Newsbomb.gr